Bestel relatiegeschenken via MultiGift.nl en ontvang gratis een mooi cadeau

, ,

MultiGift Relatiegeschenken start een leuke actie met relatiegeschenken op MultiGift.nl. Tijdens de actieperiode van 18 april tot en met 31 juli 2011 ontvangt u bij uw bestelling van actie relatiegeschenken een mooi cadeau. Afhankelijk van de orderwaarde van uw bestelling kan dit cadeau oplopen tot een Ipad2.
Het is heel eenvoudig. Ga naar MultiGift.nl /actie-relatiegeschenken en bekijk de actie relatiegeschenken. Plaats een bestelling voor actie relatiegeschenken en tijdens het bestellen kunt u gelijk het door u gewenste cadeau aanvinken. Ziet u het relatiegeschenk wat u zoekt niet tussen de actieartikelen, ook dan bent u bij MultiGift Relatiegeschenken aan het juiste adres.

MultiGift Relatiegeschenken BV is al ruim 15 jaar groothandel in relatiegeschenken, gifts, give aways, premiums, beursmateriaal en promotieartikelen. Ons aanbod omvat meer dan 12.000 relatiegeschenken. U kunt de prijs, met of zonder bedrukking, online berekenen en desgewenst gelijk een bestelling doen. Relatiegeschenken bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*