Kamperen op de camping Noord Limburg

,

Liefhebbers van slapen in de frisse lucht buiten in de natuur, die geen zin hebben in het opzetten van een tent kunnen net even anders kamperen. Zo kun je kamperen in een woonwagen waar je het echte zigeuner gevoel kunt ervaren. Kampeerders kunnen kiezen uit zigeunerwagens, circuswagens of een pipowagen.

Kamperen in een boom op een familiecamping is voor jonge kinderen hartstikke leuk. Het hele gezin kan kiezen voor een overnachting in een druppel die aan een boom hangt. Zo een boomtent is compleet ingericht en bereikbaar via een trap.

Kamperen in een tipi of een wigwam zoals de indianen vroeger leefden in Noord Amerika is de oervorm van kamperen. De tipi werd vroeger gemaakt van huiden, tegenwoordig zijn ze van waterdicht katoen.

Kamperen in een safaritent is geïnspireerd op tenten in Zuid Afrika. Ook deze tenten zijn comfortabel en helemaal ingericht.

Wie gewoon wil kamperen met de kinderen kan een bezoekje brengen aan de camping Noord Limburg. Op deze familiecamping is er veel te doen voor jong en oud, daarnaast kan men door wandelen Limburg en fietsen Limburg leuke plaatsen in de omgeving van de camping verkennen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*