Traveltollie: Nieuw sociaal netwerk voor jongerenvakanties

Elk jaar gaan meer dan 60% van de Nederlandse jongeren op een feestvakantie en ze kijken er al maanden van tevoren naar uit. Toch was er tot voor kort geen plek waar ze hun vreugde konden delen. Zo dachten ook de bedenkers van Traveltollie.nl.

Sociaal reisnetwerk voor jongeren

Traveltollie is een sociaal netwerk waar jongeren makkelijk kunnen delen waar en wanneer ze op vakantie gaan. Zo kunnen ze alvast contact leggen en zien ze hoe populair hun bestemming is onder de jongeren. De informatie die Traveltollie zo binnenkrijgt wordt weer gebruikt om de leden een beeld te geven over de samenstelling van vakantiegangers in de jongerensteden. Zo blijkt Salou de meest populaire plek voor singles aan de Spaanse costa’s (60%) dit in tegenstelling tot Lloret (47%). Mannen vind je vooral in Calella terwijl Malgrat weer meer vrouwen aan blijkt te trekken.

Waardevolle informatie

De informatie die we op deze manier kunnen verzamelen heeft een grote waarde voor onze gebruikers, aldus initiatiefnemer Olaf Corduwener. We kunnen aan de hand van de data trends voorspellen, en onze gebruikers hierop wijzen. Daardoor weten ze dat ze dat ze altijd op een plek terecht komen die hun vakantie tot een onvergetelijk feest maakt.

Speciale reisvergelijker

Naast een sociaal platform biedt Traveltollie ook een reisvergelijker speciaal voor jongeren. Jongeren geven niks om kindvriendelijkheid en gehorigheid van accommodaties. Factoren als afstand tot de kroeg, aantal singles van andere het

geslacht en zo laat mogelijk ontbijten worden veel belangrijker gevonden. Op enige andere vergelijkingssite zul je deze dingen niet vinden. Bij Traveltollie worden leden juist gestimuleerd hierover te schrijven.

Traveltollie Infographic Statistieken Spaanse Costa's

Statistieken van de verdeling van jongeren onder de Spaanse Costa's in 2011

Noot voor de redactie

Meer informatie en statistieken kunt u vinden op www.traveltollie.nl.

De ondersteunende infographic kunt u vinden op

http://www.traveltollie.nl/press/infographics/infographic_spaanse_costas.jpg

Voor meer informatie kunt u mij bereiken via joeri at itchmedia.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*