Accessoirewinkel is sponsor Telefoniste van het Jaar Verkiezing

, ,

Accessoirewinkel.nl is één van de sponsoren van de Telefoniste van het Jaar Verkiezing 2011. Dinsdag 22 november 2011 wordt de winnaar van deze landelijke verkiezing bekend gemaakt. Hij of zij vervult een jaar lang een ambassadeursrol voor het vak telefonist/receptionist en mag de SPARQ Golden Headseat Award in ontvangst nemen.

Naast deze eervolle award ontvangen de top 10 genomineerden mooie prijzen. Accessoirewinkel.nl is één van de 10 sponsoren en verrast de winnaar met een sieradenpakket ter waarde van 75,00 euro. De overige 9 finalisten ontvangen een prachtige armband en ketting, afgezet met sprankelende Swarovski kristallen. De winnaar echter, mag zijn cadeaubon vrij besteden op Sieradenwinkel.nl. Overige sponsoren verwennen de top 10 genomineerden met een wellness arangement, een mantelpakje en een nagelverzorgingspakket.

De Telefoniste van het Jaar Verkiezing 2011 gaat op 1 augustus van start. Aanmelden kan vanaf deze datum, tot en met 30 september. Een telefoniste of receptioniste kan zichzelf aanmelden, maar kan ook aangedragen worden door derden. Jaarlijks worden zo´n 500 kandidaten aangemeld. Na 30 september begint de selectieronde, waarbij de jury let op onderscheidende kwaliteiten van de telefoniste/ receptioniste. In de week van 10 tot 14 oktober worden de top 10 genomineerden verrast op zijn of haar welkplek met felicitaties en cadeaus. Op dinsdag 22 november wordt de winnaar van de 10 genomineerden bekend gemaakt, op een nog onbekende centrale locatie in Nederland.

De Telefoniste van het jaar vervult een jaar lang een ambassadeursrol voor het vak telefoniste/receptioniste. Daar kunnen onder meer interviews aan diverse media, het geven van presentaties over het vak telefoniste/receptioniste en deelname aan panels toe behoren.

Organisator van de verkiezing is SPARQ, een toonaangevend dienstverlening bedrijf dat oplossingen heeft voor het effectiever laten verlopen van klantconctact. Voor het negende jaar op een rij organiseert SPARQ De Telefoniste van het Jaar Verkiezing.

Contact
Accessoirewinkel.nl
Baarslaan 91
2215 XK Voorhout
Tel. 0252 86 17 01

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*