Antiek en curiosa veiling

, , , , ,

Den Haag, 30 juni 2011 – ‘Een huis met antiek is een huis met sfeer’. Volgens de eigenaar van Rietjetoe, Bart Kat, op het Noordeinde in Den Haag heeft antiek veel meer uitstraling dan een hedendaags product ooit zal kunnen krijgen. Dit kan alleen bereikt worden door tijd. Op dit moment loopt 16 jaar antiek en curiosa tot zijn eind op het Noordeinde, Rietjetoe is gesloten. Gelukkig zijn de voorwerpen niet verloren gegaan, deze worden namelijk geveild.

Tot 5 juli 2011 kunnen de voorwerpen gekocht worden op de online veilingsite: www.veilingwinnaar.nl. Op deze site is alles te zien en te koop, van een antiek bed tot aan wandtegels van het Koninklijk huis. Op de veiling kan iedereen helemaal zelf bepalen wat hij voor een kavel wilt betalen. Aangezien alles weg moet zijn de openingsprijzen vele malen lager dan normaal in de winkel. Mocht iemand toch willen kijken hoe iets er in het echt uitziet dan kan dat op de kijkdag, deze is 1 juli 2011 van 11.00 tot 16.00 uur in Den Haag.

Het antiek en de curiosa kan op 13 juli 2011 opgehaald worden bij Rietjetoe, ook kan de klant kiezen voor verzending.

Over Veilingwinnaar.nl:

Veilingwinnaar BV veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*