De nieuwste relatiegeschenken online

, , ,

Dagelijks is Premiumgids.nl Relatiegeschenken bezig om voor u, de klant, nieuwe relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen te zoeken.

Een greep uit de nieuwe relatiegeschenken van de afgelopen periode:

Houten USB stick

Een unieke USB stick, deze bedrukte houten USB stick komt rechtstreeks uit het bos en vormt daardoor een ideaal groen relatiegeschenk. Deze USB stick heeft een houten behuizing in de vorm van een tak, dit maakt dit artikel uitermate geschikt voor inzet bij milieuvriendelijke thema’s.

Iedere USB stick moet met de hand gemaakt worden, u zult dus nooit 2 exact dezelfde USB sticks ontvangen, een uniek relatiegeschenk dus. De bedrukte houten USB stick is verkrijgbaar met een geheugencapaciteit van 1, 2, 4 en 8 GB. Deze USB stick kan voorzien worden van uw bedrijfslogo door middel van een bedrukking.

Custom made paraplu

Deze custom made golfparaplu is volledig vierkant, met een vierkante aluminium stok, vierkant rubber gecoat handvat en vierkante tips. Deze paraplu is door een speciaal systeem gemakkelijk te openen.

Wat deze golfparaplu speciaal maakt is het feit dat deze voorzien kan worden van een full colour bedrukking all over de paraplu. Het betreft hier dan een custom made relatiegeschenk, speciaal gemaakt voor uw organisatie.

Er zijn 3 bedrukkingsopties beschikbaar voor dit relatiegeschenk:
Optie 1: voorzien van 1 all over full colour design transfer, repeterend.
Optie 2: voorzien van 2 verschillende all over full colour design transfers om en om.
Optie 3: voorzien van 4 verschillende all over full colour design transfers, elk op 1 baan.

De minimale afname bedraagt: 250 stuks.

Custom made minivoetbal

Deze custom made minivoetbal kan geproduceerd worden in uw eigen PMS kleur. Tevens kan deze voetbal bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of boodschap.

Deze voetbal is gemaakt van synthetisch PVC leder en bestaat uit 6, 26 of 32 panelen.

Deze custom made minivoetballen zijn al vanaf 250 stuks leverbaar. De leveringstermijn bedraagt bij luchttransport circa 8 weken en bij boottransport circa 12 weken.

Full colour bedrukte weekkalender 2012

De nieuwe kalenders voor 2012 zijn uit! Met deze kalenders vergeet u nooit meer een afspraak. Deze weekkalender kan uitgerust worden met een full colour bedrukt schild, ideaal voor ieder bedrijf om het logo en een eventuele boodschap op te bedrukken.

Voor al deze relatiegeschenken en nog veel meer kunt u terecht bij Premiumgids.nl Relatiegeschenken.

Over Premiumgids.nl

De kracht van onze organisatie zit niet in ons enorme assortiment maar in het aanbieden van op maat uitgewerkte voorstellen. Concreet betekent dit voor U: gemak, snelheid en service.

Onze grote webshop geeft U een kijkje in de “wereld” van relatiegeschenken, promotieartikelen, premiums en promotioneel textiel. Dit betekent echter nog niet dat dit voor U een voordeel is. Het kost namelijk veel tijd om hier een juiste selectie in te maken. Waarom zou U dit niet aan een specialist overlaten? U ontvangt van ons binnen circa 24 uur een vrijblijvend voorstel.

Premiumgids.nl heeft het volledige traject van conceptvoorstel tot uitlevering en mogelijk opslag in eigen handen.

Voor ontwikkeling en productie van concepten werkt Premiumgids.nl nauw samen met een groep van producenten en product designers, uit zowel Europa als het Verre Oosten. Hierdoor kunnen wij u een op maat gemaakt voorstel doen toekomen dat optimaal aansluit bij uw wensen.

Premiumgids.nl Relatiegeschenken
Banmolen 20
6049 GJ Herten
0475-537508

info@premiumgids.nl

www.premiumgids.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*