Single Nederland steunt de actieweek Hoorn van Afrika

 De hongersnood in het door conflicten en droogte getergde Zuid-Somalië breidt zich uit. Dat meldt de VN vandaag, naar aanleiding van een rapport. Maandag begint een actieweek voor de slachtoffers in de Hoorn van Afrika. De actieweek van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) voor de slachtoffers in de Hoorn van Afrika begint komende maandag met het slaan van de gong op de beurs in Amsterdam.

Single? Word lid en help direct mee.

Als je lid wordt bij www.Handicap-Dating.nl, www.Dating-50plus.nl of www.Dating-40plus.nl kom je niet alleen in contact met gelijkgestemde singles, maar steun je bovendien de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO). Hoe?

Tijdelijk is er de 3 maanden lidmaatschap Aktie voor slechts € 15,-. Schrijf je vandaag nog in zodat u in contact kunt komen met allemaal leuke mensen en wij doneren € 7,50 aan de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO).

Help de slachtoffers in Ethiopie, Kenia en Somalie

In de Hoorn van Afrika worden zo’n 10 miljoen mensen bedreigd door een hongersnood. Er is sprake van de ergste droogte sinds 60 jaar. Velen zijn voor de honger op de vlucht en volledig afhankelijk van noodhulp. De situatie is urgent en schrijnend. Met uw bijdrage kunnen de deelnemers van de Samenwerkende Hulporganisaties die hulp bieden. U kunt hier uw bijdrage leveren. Geef aan Giro555!

http://www.giro555.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*