Effectieve Artikel Marketing voor de luiaard (bespaar uren van je tijd)

Ongeveer elke internet marketeer is het nu wel duidelijk, hoe meer kwalitatieve links naar een website hoe hoger de website zal ranken op een bepaald zoekwoord in de zoekmachines. Het is de afgelopen jaren een beetje een punt van discussie, werkt het nog, het werkt niet. Maar om daar voorgoed een einde aan te maken: het werkt nog steeds! Althans tot nu toe werkt, het kan natuurlijk zomaar zijn dat Google over een paar maanden een slimme tool ontwikkeld heeft waarbij ze de links gegenereerd door artikel marketing eruit weten te filteren. Maar dat is voor latere zorg, nu kunnen we nog prima profiteren van artikel marketing en daarmee goede links naar onze websites verkrijgen.
Schijven, schrijven en schrijven.
Artikel marketing is vrij simpel, wanneer je goed kunt schrijven en wat geschikte blogs of websites hebt om de artikelen op te plaatsen is het een fluitje van een cent. Maar artikel marketing werkt pas echt wanneer je unieke artikelen plaatst op verschillende websites met daarin links met als anchor de zoekwoorden waarop jij wilt scoren. Je kunt niet zeggen ik schijf een artikel en plaats hem op twintig websites want Google zal dit bestraffen, en dat zal je merken aan je ranking en dus bezoekers. Je moet er dus voorzorgen dat de links worden verwerkt in unieke teksten op verschillende websites. Wil je dus twintig links naar jouw websites dan moet je twintig goede artikelen schrijven en die op diverse blogs plaatsen. In het gunstigste geval schrijf je een goed artikel van 400 woorden in 15 minuten dit zou dus betekenen dat je 5 uur plus wat tijd om ze daadwerkelijk te plaatsen bezig bent om twintig links te krijgen. Daar kunnen we simpel over zijn dat is gewoon dik 4,5 uur te veel. Want na 3 artikelen is de inspiratie meestal al ver te zoeken. Bovenal is het ook niet erg leuk werk. Je kunt tegen je zin doorwerken, of een dure Nederlandse tekstschrijver inhuren maar sinds een tijdje is er een veel beter alternatief verkrijgbaar. In Amerika is de artikel spinner al langer een succes maar nu kunnen wij in Nederland er ook van gaan profiteren. De artikel spinner creëert van 1 artikel meer dan 50 artikelen. Deze artikelen zijn meer dan 70% uniek waardoor je deze gemakkelijk op diverse blogs kunt gebruiken als basis voor een goede backlink. Door dus in een kwartiertje een goede tekst te schrijven kun je enorm veel backlinks binnen harken.
Hoe werkt dat dan?
Heel simpel je gooit de zelf geschreven tekst in het programma van de artikel spinner en vervolgens creëert de spinner enorm veel alternatieve teksten. Het programma kan dit doordat ze woorden vervangen door synoniemen. “De mooie auto staat in de garage.” Wordt dan bijvoorbeeld: “De schitterende wagen staat in de schuur”. Door elke zin zo te veranderen ontstaan er compleet nieuwe zinnen en andere unieke teksten. Vervolgens voegt de spinner de teksten standaard toe aan een aantal websites, en natuurlijk kun je zelf ook handmatig de teksten toevoegen. Je kunt op de website van Artikeltornado.nl meer informatie vinden en de tool ook aanschaffen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*