Freelancewerkt.nl maakt de beste match

, , ,

Freelancewerkt.nl is de nieuwste speler op de markt van online intermediairs voor freelance, interim en detacheringopdrachten. De organisatie is net als haar professionals en opdrachtgevers doel- en resultaatgericht. Daarom ligt de focus op het realiseren van de beste match. Professionals kunnen nu gratis ervaren dat het werkt.

Nu tot 1 februari 2012 gratis
Wie zich nu als freelancer en interimmer inschrijft op Freelancewerkt.nl, krijgt een gratis proefabonnement tot 1 februari 2012. Geheel vrijblijvend. Het ‘goud’ proefabonnement is het meest uitgebreide abonnement van Freelancewerkt.nl. Het biedt volledige toegang tot alle beschikbare opdrachten en de mogelijkheid een optimaal profiel aan te maken.

De beste match
Een mismatch is voor zowel opdrachtgever als –nemer vervelend. Daarom maakt Freelancewerkt.nl een onderscheid in junior, medior, senior en directieniveau. Bij elk niveau hoort een bepaalde kennis, kunde, ervaring, verantwoordelijkheid en vergoeding. Dat is voor alle partijen helder. Daarom is de kans op de beste match groot. En gaat het bij Freelancewerkt.nl snel over de inhoud en minder over de randvoorwaarden.

Meer voordelen
Freelancewerkt.nl werkt snel en effectief omdat beide partijen al vooraf duidelijk zijn in wat ze voor elkaar kunnen betekenen. En dan is er nog de tijdwinst. De professional hoeft minder tijd te steken in acquisitie. En voor de opdrachtgever zoekt en vindt Freelancewerk.nl de juiste persoon. Alleen relevante opdrachten ontvangen, alleen kiezen uit relevante personen. Zoeken en vinden op het juiste niveau. Dat is waarom het werkt.

Over Freelancewerkt.nl
Freelancewerkt bestaat uit een enthousiast team van specialisten.Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden. Freelancewerkt.nl zoekt dagelijks naar geschikte opdrachten. En koppelt deze dagelijks aan de juiste freelancers of professionals. Dat is hoe Freelancewerkt. Dat is waarom Freelancewerkt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*