Milin innovatief in duurzaam bouwen

, , , , , , ,

De nieuwe catalogus is gericht op duurzaam- en onderhoudsvriendelijk bouwen.

Milin b.v. duurzame afbouwmaterialen

Catalogus Milin B.V. 2012

Milin B.V. is ruim 8 jaar geleden gestart als familiebedrijf met een klein groepje gemotiveerde krachten. Ondertussen heeft www.Milin.nl 28 gekwalificeerde mensen in dienst, 7 opslaghallen, geautomatiseerd systeem SAP en een voor de branche uniek dedicated vervoer systeem.

Met de nieuwe catalogus richt Milin uit Nieuwegein zich op duurzaam en onderhoudsvriendelijk bouwen. Milin is in Nederland één van de meest  vooruitstrevende totaalleverancier voor de bouw. Het doel van Milin is om bij alle bedrijfsprocessen, zoals afvalscheiding, duurzaam om te gaan en uiteraard milieuvriendelijke producten aan te bieden en verder te ontwikkelen.

Daarbij heeft Milin een grote variatie aan duurzame producten voor buiten- en binnen die niet of nauwelijks onderhoud vereisen. U moet hierbij denken aan gevelbekleding, vensterbanken, dakranden, wand- en plafondplaten en kozijnafwerking.

Één voorbeeld uit de catalogus is Eurotexx, een innovatieve volschuim kunststof gevelbekleding, die wordt gekenmerkt door zijn perfecte sluiting en natuurlijke uitstraling. Deze zorgt dat na montage geen kieren ontstaan. Verder vallen de lange structuur van de panelen en de hoge materiaal dichtheid op.  Het product is duurzaam, onderhouds- en milieuvriendelijk en volledig 100% recyclebaar.

Catalogus bestellen, klik hier?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*