DE VAKBEURS BOUW INSTALLATIE EN TECHNIEK, de technische handelsdagen krijgt nieuwe datum en titel.

, , , , , , ,

PERSBERICHT

DE VAKBEURS BOUW INSTALLATIE EN TECHNIEK, de technische handelsdagen krijgt nieuwe datum en titel.
Het initiatief om een vakbeurs te organiseren in Zeeland op het gebied van Bouw Installatie en Techniek is door het bedrijfsleven buitengewoon positief ontvangen. De belangstelling voor deelname is dan ook zeer ruim te noemen.
Echter een aantal bedrijven heeft moeite met de voorgestelde data van 21 t/m 22 maart. De redenen die daaraan ten grondslag liggen zijn: te korte voorbereidingstijd om leveranciers erin mee te krijgen en bovendien vindt in februari de VSK beurs plaats, het platform voor de installatiewereld.
In overleg met het betrokken bedrijfsleven en de directie van de Zeelandhallen is derhalve besloten het evenement te verplaatsen naar 25 t/m 26 april 2012, onder de titel Technische Vakbeurs, bouw, installatie en techniek.
Deze verplaatsing heeft bovendien ook nog het voordeel dat de Technische Vakbeurs kan plaatsvinden in de nieuwe hal van het evenementencomplex de Zeelandhallen. Nog een positieve ontwikkeling is, dat tijdens de tweede dag van de beurs in de ochtend een minisymposium zal plaats- vinden onder de naam “Duurzaamheid door efficiënt onderhoud”. Deelname daaraan is uitsluitend mogelijk op uitnodiging van de exposanten of via de organisatie. De deelnemers hebben na afloop vrij toegang tot de beurs. Het voorlopige programma zal binnenkort bekend gemaakt worden.
Kortom: verplaatsing van de TECHNISCHE VAKBEURS zal het evenement in kwaliteit en kwantiteit zeker ten goede komen!
Voor meer info : www.technischevakbeurs.nl