Frankeermachines helpen kosten besparen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Utrecht – Ondanks dat de portokosten zijn gestegen, zijn de kortingen door frankeermachine leveranciers groter geworden. Bedrijven die regelmatig post verzenden, kunnen eenvoudiger frankeren en 12% besparen. Dit is de conclusie van de Stichting SOMS op basis van de verkoop- en verhuurcijfers welke beschikbaar zijn gesteld door de leveranciers. De kwaliteit, service en kortingspercentages zijn door de Stichting SOMS verwerkt in Selector (matchingtool), waardoor organisatie gebruik kunnen maken van de Gratis Leverancierselectie en Offerteservice.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*