Ruilen in plaats van betalen

Ruilen in plaats van betalen
Creatief omgaan met de recessie / Kansen door de crisis

IWBW introduceert de mogelijkheid om te ruilen in plaats van te betalen voor haar diensten en producten.
Een creatieve oplossing voor mensen die wat minder te besteden hebben door de financiële crisis.

“We gaan creatief om met de huidige economische crisis en de nieuwe mogelijkheden die hieruit ontstaan.
De financiële crisis betekent voor een toenemend aantal mensen ook een persoonlijke crisis.
Werkloosheid, bezuinigingen, een onzekere toekomst; allemaal zaken die kunnen leiden tot depressieve klachten en (relatie)problemen. Daar komt nog bij dat hulp bij dergelijke problemen steeds minder wordt vergoed door de verzekeraars.
Het mes snijdt dus aan twee kanten: wij bieden professionele hulp bij een persoonlijke problemen en als de betaling daarvan ook problemen geeft dan kan dat vanaf nu via ruilhandel.”
Zo kan bijvoorbeeld een werkloze schilder een workshop of therapie (online of offline) bij ons volgen in ruil voor schilderwerkzaamheden.
Aldus Internetondernemer Cas Maarseveen, die het ‘IWBW ruilsysteem’ heeft ontwikkeld naar het oorspronkelijke idee van Martin Weeda, medeoprichter van IWBW.

Martin vervolgt: “Het betalingsgemak stond altijd al hoog in het vaandel bij IWBW. Je kunt bij ons op allerlei manieren (online) betalen, waaronder ook gespreide betaling.
Om de betalingsmogelijkheden nog meer uit te breiden, is daar nu ook ruilhandel aan toegevoegd. Dat maakt ons de eerste organisatie in Nederland die therapeutische diensten, coaching en workshops aanbiedt op ruilbasis. Ook uniek is dat je onze diensten zowel online als offline kunt gebruiken: wij bieden online therapie (E-consult) maar ook consulten bij u thuis of sessies in een van onze praktijkruimten.
Je hoeft dus niet de deur uit als je dat niet wilt of niet kunt en vanaf nu hoeft je ook niet te betalen als je dat niet wilt of niet kunt.”

De website van IWBW (www.ikwilbewustworden.nl) biedt producten en diensten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording: boeken, cursussen, workshops, coachingprogramma’s en diverse therapievormen waaronder ook (online) relatietherapie.
Vanaf nu is het bij IWBW dus mogelijk om gebruik te maken van ruilhandel in plaats van te betalen.
IWBW staat voor bewustwording. Het IWBW ruilsysteem is verbonden aan een visie op (het ontstaan van) de recessie en wat daaruit geleerd kan worden.
Door gebruik te maken van het ruilsysteem werk je automatisch mee aan verspreiding van de achterliggende filosofie en daarmee aan een stukje bewustwording.

Voor meer informatie: www.ikwilbewustworden.nl/ruilhandel

————————————————————————

Voor de redactie:

IWBW is in 2011 opgericht door Martin Weeda, Cas Maarseveen en Rick Bekker.
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nr. 52911330.
Contact via e-mail: info@iwbwgroep.nl
Telefonisch via Martin Weeda (PR): 06 – 39769669

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*