De Box Office – het nieuwe kantoorconcept voor de flexibele ondernemer

,

De plaatsing van de eerste flexibele en innovatieve Box Office op Transpolis (bij Schiphol) markeert het begin van een nieuwe dimensie in flexibele en hoogwaardige kantoorruimte. De volledig ingerichte Box Office is op praktisch elke locatie te plaatsen, waardoor iedereen nu op elk moment een eigen kantoor tot zijn beschikking kan hebben.

The Office Operators, de nieuwe en innovatieve aanbieder van flexibele kantoorruimte, introduceert met de Box Office een vooruitstrevende individuele kantooroplossing waarmee op elke denkbare plek op zeer korte termijn een volledig uitgerust kantoor kan worden geplaatst. Met een ruimtebeslag van slechts 12 vierkante meter heeft de gebruiker van de Box Office een bureau, twee hoogwaardige stoelen, een grote led-televisie voor nieuws of presentaties, een Nespresso machine, waterkoker en een ijskast met water en frisdrank tot zijn beschikking. Elke Box Office heeft vanzelfsprekend high-speed internet en er is desgewenst secretariële ondersteuning mogelijk. De Box Office kan per dag of op abonnementsbasis worden gehuurd, maar kan ook worden ingezet als full-time kantoorruimte.

De Box Office past in de trend van de groeiende vraag naar flexibelere werkplekken op meerdere locaties. ‘Maar dan wel een aantrekkelijk, geheel verzorgde werkplek waar het de gebruiker aan niets ontbreekt’ aldus Sipke Feenstra, directeur en mede-oprichter van The Office Operators. Als bedenker van de Box Office ziet hij het concept uitstekend aansluiten op de huidige, snel veranderende economie waar flexibiliteit cruciaal is. Feenstra: ‘We verwachten de komende 12 maanden op een steeds groter aantal locaties Box Offices te plaatsen. Dat de eerste Box Office te vinden is op Transpolis, een van de toplocaties bij Schiphol, is geen toeval. Veel reizigers willen voor of na een vlucht kunnen werken, een klant ontvangen of een presentatie voorbereiden. Bij The Office Operators kunnen zij op gemakkelijke wijze kantoor- en vergaderruimte huren. Wij bieden een volledig operationeel kantoor waar mensen na het inpluggen van hun laptop meteen aan het werk kunnen.’

Elke Box Office bestaat uit een demontabel systeem dat binnen 24 uur op praktisch elke locatie waar behoefte is aan hoogwaardige kantoorruimte kan worden geplaatst. Het product is in eerste aanleg bedoeld voor kantoorgebouwen maar kan desgewenst ook ingezet worden op beurzen of evenementen. Feenstra: ‘Met The Office Operators spelen we al in op de vraag naar hoogwaardige, flexibele kantooroplossingen. Met de Box Office gaan we een stap verder: we verplaatsen het kantoor naar de plek waar de klant hem wil hebben. Hiermee voegen we een nieuwe dimensie toe aan het begrip flexibiliteit.’

Locaties

Bij The Office Operators kunt u kantooroplossingen huren in de grootste steden in Nederland.

Over The Office Operators
The Office Operators zijn zich bewust van het belang van flexibiliteit voor bedrijven en zzp-ers in het huidige ondernemersklimaat. Het aanbieden van flexibele, betaalbare kantooroplossingen is een van de manieren waarop TOO ondernemers tegemoet wil komen. Of het nu gaat om louter vierkante meters, een virtual office of een volledig ingericht kantoor, The Office Operators bieden de beste kantoren op de mooiste locaties en leggen hierbij de nadruk op kwaliteit en het leveren van maatwerk.  The Office Operators zijn gevestigd in het Schiphol WTC.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*