Evenementen op de Utrechtse Heuvelrug bij vernieuwd Landgoed Zonheuvel

Persbericht

Doorn, 15 maart 2012

Evenementen op de Utrechtse Heuvelrug bij vernieuwd Landgoed Zonheuvel

Sinds de naamswijziging en totale renovatie van Conferentiehotel Zonheuvel naar Landgoed Zonheuvel is er nieuw elan op het 45ha Landgoed! 2012 Staat dan ook in het teken van grootschalige evenementen op de Utrechtse Heuvelrug.

Onze kalender voor 2012

14 april 2012 – Festival Bewegende Beelden
Lentekriebels? Toe aan wat positieve energie? Neem actie en kom naar het lustrum van het Bewegende Beelden Festival. Het Bewegende Beelden Festival is een uniek evenement voor jong en oud(er). Het is een festival voor het hele gezin. Centraal staat het prikkelen van de zintuigen!
Het doel van het festival is hart en hoofdzaken op een leuke manier verbinden. Want als je hart gaat denken en je hoofd gaat voelen dan doen je handen de juiste dingen! Een dag vol readings en workshops waar ook voor de kinderen een attractief programma is.

11-13 Mei 2012 Boys in the Bush weekend
Leuk voor vriendenclubs, vaders met zonen en vrijgezellen groepen dit weekend boordevol met Jungle trails, Outdoor Cooking, GPS workshops, Boogschieten en andere “bush” activiteiten.

18 -19 augustus 2012 Kastelenroute en Chapeau voor Doorn
Traditiegetrouw vindt elke 3e zondag van de maand augustus rond Keizerlijk Huis Doorn de Kastelentocht Doorn plaats. Circa 100 antieke rijtuigen, koetsen en landbouwaanspanningen uit Nederland, maar ook regelmatig uit Duitsland en België, presenteren zich dit jaar op zondag 19 augustus aan het publiek in al hun glorie.
Tijdens dit weekend is er rondom Kasteel Het Maarten Maartenshuis op Landgoed Zonheuvel het evenement Chapeau voor Doorn plaats. Een verassend tweedaags evenement met 3 maal daags hoedenshow, lezingen, hoedenkunst, een gewoonlijke hoedenwedstrijd voor de bezoeker en een mooie hoedenwedstrijd voor de deelnemers

26 augustus 2012 100% Buitendag
Tijdens de 100% Buitendag presenteert de Stichting 100 % Heuvelrug het programma: Vrede van Utrecht. Ervaar het “Vondelpark gevoel” en het echte buitenleven. Met slowfood, jazz, klassieke muziek, kindertheater, beeldende kunst in de wijde natuur kom je 100% tot rust. Vergeet je picknick kleed niet mee te nemen!

13-16 augustus 2012 Zomerfair Doorn
Vorstelijke Allure op Landgoed Zonheuvel. Rondom het stijlvolle kasteel van het Maarten Maartenshuis stallen meer dan 100 standhouders hun producten sfeervol uit. Het aanbod is breed, modieus, smaakvol, interessant en verrassend. Enkele highlights zijn een dagelijkse modeshow met fraaie creaties van Ingeborg Steenhorst. De geweldige roofvogels van Sjobbe Voet, waaronder de Amerikaanse Zeearend en de Koningsbuizerd. Interessante demonstraties en smaakvolle proeverijen.

7-9 december 2012 Fair & Culinair
Een verrassende winterfair op Landgoed Zonheuvel met winterse lekkernijen. Kom proeven, genieten en kerstshoppen op deze warme winterfair.

22-26 december 2012 Kerstverhalen op Landgoed Zonheuvel
Voorafgaand en tijdens de kerstdagen het kerstverhaal beleven op Landgoed Zonheuvel. Een educatief en prachtig uitgebeeld Kerstverhaal voor jong en oud.

Meer informatie over de evenementen op Landgoed Zonheuvel vindt u op:
http://www.landgoedzonheuvel.nl/omgeving-/evenementen

Voor de redactie:

Landgoed Zonheuvel
Contactpersoon: Directeur Wim Snellaars
Amersfoortseweg 89
3941 EP Doorn
T. 0343-473500

Voor vragen kunt u ook terecht bij onze sales afdeling: sales@landgoedzonheuvel.nl

Bij Landgoed Zonheuvel is duurzaam ondernemen gewoon DOEN! In maart 2012 werd Landgoed Zonheuvel wederom onderscheiden met de Gouden Greenkey.

Het Green Key vignet(Goud) is een internationaal keurmerk voor ondernemingen in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan die serieus en controleerbaar bezig zijn met milieuzorg in de bedrijfsvoering. Om voor de Green Key in aanmerking te komen moeten ondernemers veel maatregelen nemen met betrekking tot milieuzorg en MVO.

Fotomateriaal Landgoed Zonheuvel
https://picasaweb.google.com/116954073896865237525

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*