THO Kantoormeubelen breidt klantenservice uit

, ,

Terborg 15-03-2012, Terborgse Handelsonderneming (THO) verkoopt tweedehands kantoormeubelen en heeft onlangs de online klantenservice uitgebreid met een live chat functie. THO streeft ernaar om de klantenservice optimaal te houden. Ook de bezoekers van de webwinkel van THO verdienen de beste service en met de live chat functie verwacht THO vele klanten beter van dienst te kunnen zijn.

De live chat functie is een geweldig middel om bezoekers met vragen over de gebruikte kantoormeubelen te helpen door met ze te chatten op de website zelf. Als een bezoeker een vraag heeft kan diegene op de chat functie klikken om in contact te komen met een medewerker van THO. Vervolgens zal een medewerker van THO de bezoeker ter woord staan.

Om de klantenservice nog meer te verbeteren heeft THO een enquête op de website staan. De bezoekers die de enquête invullen krijgen maar liefst 10% korting op de aankoop! Op Terborgse.nl vindt u meer informatie over de enquête.

Over Terborgse Handelsonderneming

Tweedehands kantoormeubilair waaronder tweedehands bureaus en gebruikte bureaustoelen kunnen online bij THO aangeschaft worden. Gebruikt kantoormeubilair wordt steeds populairder. Veel bedrijven zien in dat tweedehands bureaus en kantoorstoelen net zo goed kunnen zijn als nieuw kantoormeubilair. Gebruikte kantoormeubelen zijn een stuk goedkoper dan nieuwe kantoormeubelen.

Voor meer informatie over THO kunt u contact opnemen of langs komen op één van de drie vestigingen. THO heeft een vestiging in Terborg, Huissen en Apeldoorn. De contactgegevens zijn als volgt:

Contact

Terborgse Handelsonderneming Terborg
Ettensestraat 19
7061 AA Terborg
Bel: +31 (0) 315 325523

Terborgse Handelsonderneming Huissen
Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
Bel: +31 (0) 26 3616843

Terborgse Handelsonderneming Apeldoorn
Lange Amerikaweg 81
7332 BP Apeldoorn
Bel: +31 (0) 55 5400133