Een vliegende start voor JeKiest!

, , , , , , , , , ,

Op 1 februari 2012 is JeKiest.nl officieel gelanceerd en is sindsdien gestegen tot een waardevol concept! JeKiest is een jonge, verfrissende website waar de beste webshops van Nederland verzameld zijn. Een grote verscheidenheid aan categorieën wordt gepresenteerd in een overzichtelijke website voor geheel webwinkelend Nederland. Met 150 webshops en nog vele wachtenden in de rij, biedt JeKiest een betrouwbaar aanbod om veilig, gemakkelijk en snel te kunnen shoppen. Dankzij de stijgende hoeveelheid aan webshops, biedt JeKiest ook allerlei aantrekkelijke acties en kortingen aan om het shoppen nog leuker te maken.

Op basis van de kwaliteit, levertijd, verzendkosten en veiligheid van betaling, biedt JeKiest de beste webshops aan. Naast de kwaliteitsvoorwaarden van JeKiest, kunnen ook consumenten reviews schrijven om hun ervaringen te delen met anderen. Verder zijn er leuke blogs van gastschrijvers en gratis events voor de deelnemende webshops.

JeKiest – Geven zonder te claimen en om samen te ontvangen –

Website: www.jekiest.nl E-mail: team@jekiest.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*