Design meubel nieuws uit Milaan

, , , ,

De complete meubelwereld is de afgelopen weken weer afgereisd richting milaan, daar vond namelijk het belangrijkste meubel-event van het jaar plaats, de Salone Internazionale del Mobile 2012. Uiteraard was ook het team van Van der Donk design meubels aanwezig op de beursvloer en hebben zij weer erg veel inspiratie opgedaan op het gebied van design meubels.

De beurs in Milaan is al sinds 1961 een van de meest toonaangevende geledenheden op het gebied van design meubels. De beurs trekt jaarlijks meer dan 250.000 bezoekers uit alle uithoeken van de wereld.

Bijna ieder merk op het gebied van design meubels had ook dit jaar weer veel nieuwe dingen die ze aan het grote publiek wilden laten zien. Zo kwam Rolf Benz met het systeemprogramma Pronto en Minotti met de prachtige Minotti Powell van Rodolfo Dordoni. De Powell kunt u binnenkort als eerste in Nederland bewonderen bij Van der Donk design meubels.

Voor meer informatie over Van der Donk, kunt u kijken op de website of u kunt een bezoek brengen aan onze showroom: Newtonweg 18, Gorinchem (tel:0183-64 63 53).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*