Enthousiast onthaal voor innovatief ritregistratiesysteem Nazza

, , ,

“Eindelijk een systeem dat optimaal gebruikmaakt van de cloud!”

Den Haag, 25 mei 2012 – De introductie van het innovatieve autoregistratiesysteem Nazza, die deze week plaatsvond tijdens het Fleet Management Congres, ontlokte opvallend veel enthousiaste reacties. De bij het congres aanwezige fleet managers, directeuren, financieel managers, HR-managers en andere wagenparkverantwoordelijken stelden het erg verfrissend te vinden dat er een systeem op de markt is gekomen dat optimaal gebruikmaakt van ‘de cloud’.

Tijdens het congres werd Nazza voor het eerst in Nederland gepresenteerd. Michael Tan, directeur van het bedrijf eMagine Reality dat Nazza heeft ontwikkeld, zorgde daarbij voor de primeur, door voor een zaal vol geïnteresseerden uitleg te geven over de functionaliteit van het systeem. Vervolgens bleek uit de toeloop bij de Nazza-stand, het aantal enthousiaste reacties, en de inhoudelijke vragen die aan het aanwezige team werden gesteld, dat het systeem op een bijzonder hartelijke ontvangst onder wagenparkbeheerders mag rekenen. Met name de gebruiksvriendelijkheid van Nazza en het feit dat dankzij het gebruik van een open softwareplatform uitzonderlijk veel flexibiliteit wordt geboden, oogstte lof onder de aanwezige belangstellenden. Michael Tan is dan ook verheugd over de manier waarop Nazza voor het voetlicht is gekomen bij de primaire doelgroep van fleet managers, wagenparkbeheerders en individuele rijders: “Ik heb veel gehoord dat ons product daadwerkelijk meerwaarde biedt als het om ritregistratie en wagenparkbeheer gaat. Onze doelstelling om een op maat gesneden systeem te creëren waarmee gebruikers tegen lage investeringskosten kunnen profiteren van gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit, is zonder meer bereikt. De volgende stap is dat we samen met onze klanten gaan onderzoeken hoe we Nazza verder kunnen uitbouwen, zodat het systeem naadloos aansluit op hun eigen infrastructuur.”

Over Nazza
Nazza is een ritregistratiesysteem waarbij gegevens uit het motorregistratiesysteem van een auto direct in een beveiligd deel van ‘de cloud’ wordt opgeslagen, zodat gebruikers er via een afgeschermd webportaal in real-time toegang toe hebben.  Zo kunnen ze vanaf een computer of smartphone, waar en wanneer ze maar willen, allerlei variabelen inzien – voor eigen gebruik of voor fiscale aangifte. Het brede scala aan gegevens dat inzichtelijk kan worden gemaakt, omvat bijvoorbeeld aspecten als privé en zakelijk afgelegde afstanden, brandstofgebruik, rijgedrag (optrekken/remmen) en de locatie waar het voertuig zich bevindt.

www.nazza.nl

Over eMagine Reality
Nazza is een merknaam van eMagine Reality. In de afgelopen 20 jaar heeft het team dat eMagine Reality aanstuurt zeer veel ervaring opgedaan bij grote softwarebedrijven als Apple Computer, Netscape, Sun Microsystems en BSO Origin. Hierdoor is eMagine Reality in staat software en diensten sneller en tegen lagere kosten te realiseren dan wie dan ook. Omdat veiligheid en privacy centraal staan in de dienstverlening van eMagine Reality, wordt voor de ontwikkeling en het onderhoud van Nazza samengewerkt met betrouwbare hosting- en telecompartijen zoals RDC.

Voor meer informatie over Nazza kunt contact opnemen met Michael Tan: Michael.Tan@nazza.nl

Beeldmateriaal in hoge resolutie vindt u op onze Facebook-pagina: http://iturl.nl/sndds

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*