RECARO Monza Nova kinderstoel nog veiliger

, ,

De RECARO Monza en Monza Seatfix zijn nu nog veiliger door de aanbreng van extra beschermingspads aan de zijkanten van de kinderstoel en doormiddel van extra aangebracht schuim bij de heupen en het hoofd.

Door deze extra aangebrachte veiligheidsaspecten voldoen ook deze kinderstoelen, luisterend naar de nieuwe bijpassende naam Monza Nova en Monza Nova Seatfix, aan het maximaal haalbare op het gebied van kindveiligheid. Het enig verschil tussen de twee autostoeltjes is dat de Monza Nova Seatfix voorzien is van Seatfix montagebeugels die aan de Isofix van de auto kan worden gemonteerd. Dit zorgt  ervoor dat de kinderstoel niet alleen doormiddel van de 3puntsgordel, maar ook nog eens door de Seatfix-armen verbonden is met de auto. De autokinderstoelen zijn leverbaar in acht verschillende bekledingsvarianten en altijd voorzien van speakers in de hoofdsteun.

Kijk voor meer informatie over RECARO kinderstoelen en de verkooppunten op www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-746010.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*