Technische Vakbeurs Zeelandhallen Goes

, , , , , , , , ,

PERSBERICHT

Goes, 7 mei 2012

Betreft: Persbericht Technische Vakbeurs Zeelandhallen Goes.

De eerste presentatie van de Technische Vakbeurs in de Zeelandhallen te Goes was zeer succesvol. Niet alleen regionale bedrijven presenteerden zich op de beursvloer, maar ook bedrijven van ver buiten de regio. Een bevestiging van de toenemende belangstelling vanuit het bedrijfsleven voor de economische ontwikkelingen in deze betekenisvolle Delta Regio.

Het deelnemersveld van de Technische Vakbeurs wordt gekenmerkt door leveranciers en dienstverlenende bedrijven uit de technische sector. De symposia o.a. georganiseerd door Cegelec hadden een hoog kwalitatief karakter. Deze aktiviteiten zullen ook weer onderdeel vormen van de Technische Vakbeurs 2013.

De Technische Vakbeurs heeft hiermede een ongekende en zeer gewaardeerde start gemaakt. Circa 3500 vakgerichte bezoekers van hoge kwaliteit vormden dé bijdrage voor het welslagen van deze voor de regio unieke vakbeurs.

De tweede presentatie van de Technische Vakbeurs zal plaatsvinden van 24 t/m 25 april 2013. Gelet op de belangstelling zijn nu 2 hallen van het evenementencomplex van de Zeelandhallen voor deze unieke vakbeurs gereserveerd.

Voor meer informatie:

info@eventservicescenter.nl

www.technischevakbeurs.nl

www.newway2go.nl

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*