Bedrijvengids Uw-Adres in een nieuw jasje

Het internet staat vol met bedrijfsinformatie waardoor de bezoeker vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig biedt de bedrijvengids Uw-adres uitkomst. Uw-adres presenteert bedrijfsgegevens al jaren overzichtelijk op de website www.uw-adres.nl. Zo vindt de bezoeker eenvoudig het door hem gezochte bedrijf. De bedrijvengids is op dit moment druk bezig met het vernieuwen van de website om de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker nog beter te maken.

Een bedrijfsvermelding in de bedrijvengids Uw-adres voor de startende ondernemer zorgt voor meer klandizie.©Fotolia

Uw-adres.nl is dé bedrijvengids waar bedrijven gezocht en gevonden worden. Dat komt omdat elk bedrijf dat zich aanmeld bij Uw-adres een eigen detailpagina krijgt. Op die detailpagina zorgen tekst, foto’s en het bedrijfslogo ervoor dat de bezoeker alle relevante informatie over het bedrijf te weten komt. Juist voor de startende ondernemer is een bedrijfsvermelding een goede optie. Vaak beschikken zij namelijk nog niet over het budget voor een website.

Gebruik van trefwoorden

Uw eigen bedrijfspagina vindt de bezoeker door het opgeven van enkele trefwoorden die passen bij uw branche of werkzaamheden. Zoekt iemand bijvoorbeeld naar “schilder Apeldoorn” en u bent een schildersbedrijf dat zich gevestigd heeft in Apeldoorn, dan zullen de bezoekers bij u uitkomen. U heeft 10 trefwoorden tot uw beschikking, die ervoor zorgen dat de bezoekers u vinden.

Bezoekers via Uw-adres

Op uw detailpagina houdt Uw-adres de statistieken voor uw bedrijfspagina bij. Zo kunt u precies zien hoeveel keer er via de zoekmachine en via Uw-adres is doorgeklikt naar uw bedrijfspagina. U kunt er dus zeker van zijn dat u meer klandizie krijgt. Naast de detailpagina krijgt u op Uw-adres ook een link met een routeplanner. Hierdoor kunnen geïnteresseerde bezoekers ook direct in de auto stappen en u opzoeken.

——————————————————————————————————-

Voor meer informatie over Uw-adres kunt u op dinsdag, woensdag en donderdag contact opnemen met mevrouw Aysegul Mermertas. U kunt bellen naar +31 (0)75- 635 05 30 of mailen naar aysegul@searchtrends.eu.

Rozengracht 81C

1506 SE Zaandam

Website: www.uw-adres.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*