Sfeer creëren met een sfeerhaard van Schrier B.V.

, , , ,

Sfeer, wie wil het niet? Iedereen probeert op zijn eigen manier een fijne sfeer in zijn huis te krijgen. Bij sfeer denkt men aan gezelligheid en warmte, lekker met het gezin bij elkaar voor de tv. Maar wat ontbreekt er dan nog? Juist! Die oh zo heerlijke warmte van de openhaard.

Bij Schrier B.V. bieden we een groot aantal verschillende soorten haarden en kachels aan, waarschijnlijk zelfs meer dan je had verwacht! Een Sfeerhaard, een Speksteenkachel of een Houtkachel, bij ons vindt U het allemaal! U kunt ook een eigen ontwerp maken met de hulp van een ontwerper. Die zal zich inleven in Uw woonsituatie om vervolgens een gedetailleerd voorstel te geven, passend bij uw interieur. Ook kunt U kiezen uit één van de vele verschillende haarden of kachels uit ons assortiment.

Ervaring en diversiteit zijn twee punten waarmee Schrier B.V. zich onderscheid van de concurrentie. Al ruim 25 jaar is het onze specialiteit om U te voorzien van een passende sfeerhaard. Ontwerpen, maken en plaatsen van de haard of kachel hoort bij de goede service van Schrier B.V. Onze professionele monteurs kunnen ieder type haard of kachel in elk huishouden plaatsen dus daarover hoeft u zich geen zorgen te maken.

In onze showroom kunt U een kijkje komen nemen naar ons uitgebreide aanbod. We hebben onze haarden en kachels sfeervol opgesteld zodat U zelf helemaal in de stemming kan komen. Daarbij bieden we iedere zaterdag gratis koffie met appelgebak aan die versgebakken word in onze Tulikivi houtgestookte speksteenoven.

Misschien bent U straks in het bezit van zo’n prachtige sfeerhaard en maak je al je vrienden en familie jaloers. Want eenmaal de sfeer geproefd van een Schrier sfeerhaard en je wil nooit meer naar huis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*