De gietvloer van Flowing Art: Anders dan de rest

,

Glitters, glasglitters, marmerstukjes, 3D-effecten, een foto, parelmoerglans of een glow-in-the-dark-effect: U kunt het zo gek niet verzinnen of Flowing Art giet het in uw gietvloer. Bent u dus op zoek naar een nieuwe en exclusieve gietvloer? Aarzel dan niet en kom eens naar Hoogerheide om een kijkje te nemen in onze geheel vernieuwde galerie. Uiteraard helemaal vrijblijvend.

Voor een unieke gietvloer met een innovatief design, bent u bij Flowing Art aan het juiste adres

Zowel voor een klassieke als een exclusieve gietvloer bent u bij Flowing Art aan het juiste adres. Graag willen wij u de ons gietwerk laten zien in onze nieuwe showroom in Hoogerheide.

De klassieke of exclusieve gietvloer

Bij een klassieke vloer van Flowing Art moet u denken aan:

  • Unicolour gietvloer: Dit is een gietvloer die in één kleur gegoten is.
  • Twincolour gietvloer: Een vloer die in twee tinten gegoten is die heel dicht bij elkaar liggen. Sommige vloerenaanbieders spreken ook wel van een betonlook gietvloer.
  • Marmerstone gietvloer: een gietvloer die Flowing Art met echte stukjes marmer ingiet.

De exclusieve gietvloeren van Flowing Art zijn eigenlijk te veel om op te noemen. Om een goed overzicht te krijgen van alle exclusieve vloeren, kunt u het beste een kijkje op onze website nemen. Staat uw keuze er niet bij? Wilt u iets anders laten ingieten? Neem dan nu nog contact met ons op! Samen kijken we naar uw mogelijkheden.

Kosten gietvloer

De kosten voor uw gietvloer zijn afhankelijk van uw wensen. Of u kiest voor een exclusieve of klassieke gietvloer speelt ook een rol. Een voordeel voor u is dat Flowing Art gietvloeren in eigen beheer maakt. Flowing Art beschikt namelijk over een eigen productiemachine en dat ziet u terug in de prijs.

Geen gietvloer maar ingegoten meubels!

Tafelblad ingieten met een colourstream pigment.

Heeft u al een (giet)vloer? Of is uw budget iets minder groot? Kijk dan eens bij onze ingegoten meubels. Bijna alles wat Flowing Art in een gietvloer ingiet, kan ook in een wandpaneel of tafelblad ingegoten worden. Misschien wilt u de speciale tekening van uw kinderen vereeuwigen. Dergelijke bijzondere en waardevollen persoonlijke spullen giet Flowing Art ook in. Waarschijnlijk klinkt dit u nogal abstract in de oren. Daarom luidt ons motto “een plaatje zegt meer dan 1000 woorden”. Graag nodigen wij u dan ook uit om een kijkje in onze galerie te nemen.

0 Reacties/door
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*