NIEUW! APP OM EEN ECHT FOTOALBUM TE MAKEN

Oldenzaal, 17 juli 2012 – Foto’s op je mobiel en tablet kun je  vanaf nu afdrukken in een echt fotoalbum. De Webprint Fotoalbum App maakt het mogelijk om van je foto’s op je mobiel of tablet een fysiek exemplaar te maken. Met deze eenvoudige app maak je binnen een paar tellen een prachtig fotoalbum. Vanaf vandaag beschikbaar voor iPhone/iPad en Android te downloaden in de App Store en in de Google Play Store.

Zo maak je tijdens je vakantie of dagje weg direct je fotoalbum. Bestel en bij thuiskomst ligt het fotoalbum op je te wachten. Handig, want zo kun je nu overal je eigen fotoalbum maken.

Webprint Fotoalbum
Na het downloaden van de Webprint Fotoalbum App kun je direct beginnen met het maken van je fotoalbum. Als je start met het maken van een nieuw album geef je een titel aan je fotoalbum. Deze zie je terug op de zijkant van het fotoalbum. Kies nu de foto’s voor in je fotoalbum, minimaal 20 en maximaal 100 foto’s. Je kunt altijd later meer foto’s toevoegen. Elke foto wordt op één pagina getoond. Je hebt de mogelijkheid om de volgorde van de foto’s aan te passen, de foto’s te draaien of eventueel te verwijderen. Blader eenvoudig door het album met de toetsen onderin je scherm of blader met je vingers. Je fotoalbum naar wens? Klik op bestel en je foto’s worden geüpload. Je hebt dus tijdens het samenstellen  van je fotoalbum geen internetverbinding nodig. Kies vervolgens het formaat van je fotoalbum. Je kunt kiezen voor 10x15cm of 18x13cm. En een hoogglans effect toevoegen aan je fotoalbum doe je met een eenvoudige klik. Je ziet direct wat je album gaat kosten. Binnen vijf werkdagen wordt je fotoalbum verzonden en ontvang je een prachtig, stevig fotoalbum op echt fotopapier.

Gratis downloaden
Je kunt de app gratis downloaden in de App Store en Google Play Store. Nog even de vier stappen op een rij van de Webprint Fotoalbum App: Kies je foto’s, zet ze in de juiste volgorde, kies het formaat en bestel je fotoalbum. Het gemak van deze app en het resultaat, een echt fotoalbum van topkwaliteit, is uniek in Nederland.

Over Webprint.nl
Dit is de eerste app van de online fotoservice. Op Webprint.nl maak je eenvoudig en voordelig fotoalbums, foto’s op canvas, posters, kaarten en kun je nog veel meer leuke fotoproducten maken en direct bestellen. Met het speciale bestelprogramma van Webprint.nl gaat dat allemaal snel en eenvoudig en je hebt er geen technische kennis voor nodig. Natuurlijk behoort ook het maken van ‘gewone’ fotoafdrukken op vele formaten tot de mogelijkheden. Nu kun je met je smartphone en tablet ook je fotoalbum bestellen bij Webprint.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*