RJshop.nl uit Rijssen lanceert mobiele webshop

, , , ,
RIJSSEN 06-07-2012 – RJshop.nl uit Rijssen lanceert haar nieuwe mobiele webshop voor alle smartphone en tablet gebruikers. Het percentage bezoekers via deze mobiele toestellen is het afgelopen jaar significant gegroeid en dus komt RJshop hiermee de vraag vanuit deze doelgroep tegemoet.
“We hadden ervoor kunnen kiezen om de huidige e-commerce webwinkel aan te passen naar een mobile variant, maar we hebben gekozen om een compleet nieuw design op een apart m-commerce platform te laten bouwen.” aldus Rene Jansen, directeur van RJshop.nl. De keus was al snel gevallen op het mobiele platform van Qweery aangezien de connecties met deze partijen in het verleden al waren gelegd voor een zoekfunctie op RJshop.nl. “Hun mobiele platform heeft binnen korte tijd ruimschoots bewezen dat het volledig voldoet aan alle wensen en eisen van onze mobiele gebruikers”, gaat Rene verder. “Wij hebben er echter voor gekozen om een eigen uniek design te laten bouwen, die qua ‘Look and Feel’ perfect aansluit bij de huidige huisstijl van RJshop.nl.” Dit laatste is door de vaste e-commerce partner Epartment.nl(http://www.epartment.nl) ontwikkeld. “Bij ons moet een klant zich net zo thuis voelen op de mobile shop als op de www variant. En vanzelfsprekend zijn al onze klanten welkom, dus worden alle besturingssystemen zoals iOS, Android, Blackberry en Windows volledig ondersteund.”
In tegenstelling tot veel andere mobiele webwinkels komen alle hoofdgroepen uit de e-commerce winkel overeen met de mobiele applicatie. “Het navigeren door de ‘normale’ site werkt voor veel gebruikers heel natuurlijk en dat gevoel willen we ook graag overbrengen in de mobiele variant van RJshop.nl”, vertelt Rene. “Door het gebruik van productgroepen, welke worden ondersteund door beeldmateriaal, weten onze klanten precies in welke productgroep ze zich bevinden. In combinatie met eventuele specifiek getoonde filters, komt de bezoeker precies bij het juiste product terecht. En uiteraard mag een goede zoekfunctie ontbreken om tot het gewenste zoekresultaat te komen.”
Om snelle service ook in de mobiele variant waar te maken kan de gebruiker een bestelling afrekenen middels PayPal of iDeal. Bestellingen kunnen tot 20.00 uur worden geplaatst, waarbij de producten die op voorraad liggen in het 600m2 grote magazijn, de volgende dag al bij de klant worden geleverd! “En wanneer de klant liever pas betaalt wanneer de producten thuis worden aangeboden door PostNL, bieden wij ook nog de betaal optie rembours aan.” aldus Rene.
Zelf uitproberen?
Ga nu snel naar http://m.rjshop.nl en oordeel zelf.
RJshop.nl is één van de meest vooruitstrevende e-commerce organisaties van Oost-Nederland. Het jonge bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels ruim 6 jaar online actief. Online en fysieke verkoop worden moeiteloos gecombineerd. Online bestellingen kunnen worden afgehaald en bestellingen in de winkel kunnen worden verzonden. Bovendien maakt de bezoeker in de fysieke winkel te Rijssen ook gewoon gebruik van de vaak veel betere service voorwaarden en prijzen, die bij online winkels van kracht zijn. Zo kunnen bestellingen binnen 30 dagen kosteloos retour worden gestuurd en is er telefonisch altijd support beschikbaar voor technische vraagstukken.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*