Vergelijkzorgverzekeringen.eu gelanceerd

, ,

In september worden de nieuwe tarieven voor zorgverzekeringen in 2013 bekendgemaakt. Vanaf dat moment hebben consumenten tot het eind van het jaar de kans hun oude zorgverzekering op te zeggen en een nieuwe af te sluiten.

Besparen op je zorgverzekering

Het kiezen van een goedkopere zorgverzekering kan al snel enkele tientjes per persoon per maand opleveren. Het kiezen van de juiste zorgverzekering is een eenvoudige besparing die voor een gezin in de honderden euro´s per jaar kan lopen.

Maar verzeker wel wat voor jou belangrijk is

Vergelijkzorgverzekeringen.eu zal vanaf het moment dat de prijzen voor 2013 bekend worden de verzekeringen vergelijken op prijs en kwaliteit. Daarnaast zal er extra aandacht zijn voor deelgebieden die voor veel mensen belangrijk zijn. Zo zullen we de beste fysiotherapie zorgverzekeringen vergelijken, vergelijken we de beste tandartsverzekeringen en hebben we extra aandacht voor verzekeringen die alternatieve geneeskunde ook dekken.

Vrije zorgkeuze

Daarnaast besteden we extra aandacht aan vrije zorgkeuze. De regering is van plan om de vrije zorgkeuze nog meer aan banden te leggen, zodat verzekeraars meer onderhandelingsmacht krijgen en lagere kosten kunnen eisen bij de zorgverleners. Als je als consument nog wel je eigen zorgverlener wil kunnen kiezen is het dus van groot belang dat je nu de juiste verzekering kiest.

Informatievoorziening

Naast de verschillende vergelijkingen is informatievoorziening een van de belangrijkste doelstellingen van de website. De regering is van plan om verschillende wijzigingen in de basisverzekering aan te brengen. Het eigen risico gaat omhoog, maar ook zullen er weer meer zaken zijn die niet meer door de basisverzekering gedekt worden. Consumenten willen graag weten waar ze aan toe zijn, en of ze zich wel of niet aanvullende moeten verzekeren.

De doelstelling van de site is een solide speler te worden waar alle doelgroepen terecht kunnen met hun meest urgente vragen op het gebied van zorgverzekeringen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@vergelijkzorgverzekeringen.eu.