Bedrijf verkopen

, ,

Breda, 23 augustus 2012 – Vandaag is de website AdviesBedrijfVerkopen.nl live gegaan. De site biedt advies over alle facetten omtrent het verkopen van een bedrijf. AdviesBedrijfVerkopen.nl heeft als doel de informatievoorziening omtrent het verkopen van een bedrijf drastisch te verbeteren.

Voor bedrijven als start-up’s en familiebedrijven zijn tips over het verkoopklaar maken en het verkrijgen van een hogere prijs aanwezig. De content van de site wordt continu aangevuld met nieuwe artikelen van de aangesloten bedrijfsovernameadviseurs. Het geeft de lezer een heldere kijk in de wereld van fusies en overnames.

Bezoekers kunnen zelf ook vragen stellen, die vervolgens middels een blogbericht over het onderwerp beantwoord worden. De geboden informatie kan direct toegepast worden door bijvoorbeeld MKB-ondernemers die zich in een situatie bevinden hun bedrijf te willen verkopen.

Aan de gebruiksvriendelijkheid is gedacht middels een onderverdeling in de categorieën verkoopklaar maken, kopers vinden, onderhandelen en bedrijfsoverdracht. Ook is een krachtige zoekmachine toegevoegd zodat oudere artikelen evenwel goed te vinden zijn.

Vragen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Advies – Bedrijf Verkopen
Tel: 076-5875546
Fax: 076-5216920

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*