De allerlaagste premie reisverzekering

, , ,

Hoe maakt u de premie reisverzekering zo laag mogelijk?

De hoogte van de premie voor uw reisverzekering hangt af van meerdere factoren. Het is bijvoorbeeld van belang hoelang u op vakantie gaat en of u binnen Europa blijft of niet. Uw reisverzekering premie hangt ook af van het soort reisverzekering en de verzekeringsmaatschappij waar u de reisverzekering afsluit.

Soorten reisverzekeringen

Binnen de reisverzekeringen zijn er twee hoofdtypes. U kunt kiezen voor een kortlopende of een doorlopende reisverzekering. Als u slecht één of twee keer per jaar op vakantie gaat, kunt u het beste kiezen voor een kortlopende reisverzekering. U bent dan alleen voor de periode dat u op vakantie gaat verzekerd. U moet iedere keer als u op vakantie gaat een aparte reisverzekering afsluiten.

Als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, kunt u het beste een doorlopende reisverzekering afsluiten. U hoeft dan niet iedere keer dat u op vakantie gaat een kortlopende reisverzekering af te sluiten, waardoor u uiteindelijk goedkoper uit bent. De premie van een doorlopende reisverzekering is vaak een stuk lager.

Premie reisverzekering vergelijken

U kunt de premie van reisverzekeringen zelf vergelijken door op de websites van verschillende aanbieders steeds opnieuw de premie te berekenen. Dit is een erg precieze methode, maar kost relatief veel tijd. Het is een stuk gemakkelijker om de premies te vergelijken op een vergelijkingssite. Dit doet u door eenmalig uw gegevens en wensen in te voeren en deze website berekent voor u de premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen. U kunt dan zelf de goedkoopste reisverzekering uitkiezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*