DE TECHNISCHE VAKBEURS WORDT IN 2013 UITGEBREID MET MEER EXPOSANTEN EN EEN TWEEDE HAL!

Goes, 2 augustus 2012

Betreft: Persbericht

DE TECHNISCHE VAKBEURS WORDT IN 2013 UITGEBREID MET MEER EXPOSANTEN EN EEN TWEEDE HAL!

De Technische Vakbeurs, die van 25 t/m 26 april dit jaar heeft plaatsgevonden in de Zeelandhallen te Goes was een duidelijk succes!
Deze eerste vakbeurs exclusief op het gebied van industrieel onderhoud en techniek trok bijna 4000 geïnteresseerden en vakgerichte bezoekers. De exposanten en de bezoekers lieten niet de minste twijfel bestaan over een gewenst vervolg. De tweede Technische Vakbeurs staat gepland van 23 t/m 25 april 2013. Met deze datum wordt de beurs uitgebreid met een extra beursavond en aangepaste openingstijden. Uiteraard zal de beurs wederom plaatsvinden in de Zeelandhallen te Goes.

Om zo goed mogelijke voorwaarden te scheppen voor een succesvolle continuering, heeft de organisatie besloten de tentoonstellingsoppervlakte voor de Technische Vakbeurs uit te breiden met een tweede tentoonstellingshal. De vele positieve reacties van zowel de bezoekers evenals de exposanten rechtvaardigt zeker deze beslissing! Tegenover de 5000 vierkante meter in 2012 is nu ruim 7500 vierkante meter gereserveerd, verdeeld over de Noordzeehal en de Westerscheldehal.
Daarmede wordt uitgegaan van een groter deelnemersveld met als logisch vervolg, dat deze unieke vakbeurs nog meer bezoekers zal aantrekken.

De mening van de deelnemers tijdens de eerste Technische Vakbeurs sprak duidelijke taal:”eindelijk een specifieke technische vakbeurs waar je zowel directie, leidinggevenden en de mensen van de werkvloer ontmoet” en “met de komst van de Technische Vakbeurs is op het juiste moment voldaan aan de behoefte van een specifieke vakbeurs op het gebied van onder andere industrieel onderhoud en techniek in een regio die volop in beweging is”! Voor de beurs in 2013 zijn een aantal thema’s in voorbereiding die in de ochtenduren zullen plaatsvinden.

Wederom zal de Technische Vakbeurs uitsluitend toegankelijk zijn op uitnodiging van de exposanten of via de organisatie Event Services Center bv.

Voor meer informatie:
info@eventservicescenter.nl
www.technischevakbeurs.nl
www.newway2go.nl

Bijlage: foto’s

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*