Edsilia Rombley druk met haar boek; Huggybird en de magische toverballen

In de afgelopen weken is Edsilia druk in de weer geweest met het nieuwste Huggybird boekje. Het bedenken van het onderwerp, de synopsis, het schrijven van de teksten en het meebepalen en aansturen van alle tekeningen.

Onderwerp

Voor Edsilia was het snel duidelijk dat in het boekje kleuren, snoep en toverballen een rol zouden spelen. Speels en dichtbij de belevingswereld van kinderen. De verhaallijn heeft één duidelijke boodschap: wees blij met wie je bent en wat je doet!

Synopsis

Huggybird en de magische toverballen

Huggybird is druk bezig met een grote schoonmaak van zijn slaapkamer als hij plotseling geluiden hoort uit zijn droomkist. Als hij de kist opendoet ziet hij een enorme pot met toverballen. Er hang een briefje aan de pot met de tekst: Heerlijke Toverballen! Niet Aankomen! Stiekem neemt hij toch een toverbal.

Maar wanneer de toverbal van kleur verandert, verandert Huggybird ook en wordt hij een ander dier. Tijdens zijn veranderingen ontmoet hij nieuwe vrienden om mee te spelen. Samen hebben ze enorm veel plezier. Tot het moment dat Huggybird weer graag zichzelf wil zijn. Er is alleen één probleem, alle toverballen zijn verdwenen. Zal het Huggybird ooit nog lukken om weer zichzelf te worden?

Verkrijgbaar

Hoe het verhaal afloopt is natuurlijk nog even afwachten. Half oktober zal het vierde Huggybird verschijnen en verkrijgbaar zijn via www.huggybird.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*