Geen verborgen kosten

Steeds meer bedrijven gebruiken hun producten en diensten om een extra vergoeding op te strijken tijdens het aankoopproces. Een klassiek voorbeeld is dat wanneer u een online vlucht boekt, u vaak verplicht bent reserveringskosten, administratiekosten, creditcard fees etc. te betalen en zo gaat de lijst nog wel even door.
Soortgelijke verborgen kosten, waar de laatste tijd steeds meer over geklaagd wordt, duiken vaak op bij fondsbeheerders, die uiteindelijk extra kosten in rekening brengen waar de klant absoluut geen weet van had. HMB Investments beweert met trots dat zij alle kosten die tijdens transacties kunnen ontstaan altijd vooraf met haar clienten communiceert, zodat er achteraf geen verrassingen ontstaan. De klant weet precies waar hij aan toe is en kan op tijd besluiten wel of niet tot aankoop over te gaan.
“Bij HMB Investments vinden wij het van het grootste belang dat klanten een comfortabel gevoel hebben en dat de relatie gebaseerd is op vertrouwen, in tegenstelling tot bedrijven die hun klanten afschrikken door achteraf onvoorziene kosten in rekening te brengen. De klant is bij ons volledig in controle, hij heeft het voor het zeggen”, zegt een directielid bij HMB.
Voor meer informatie kijkt u op hun website www.hmb-investments.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*