Onmiddellijkgeld.nl keert direct geld uit voor je auto

, ,

Het bedrijf Onmiddellijk Geld keert direct geld uit aan klanten die hun auto verpanden. Dit is een ideale oplossing als je even krap bij kas zit om wat voor reden dan ook en je snel geld nodig hebt. Onmiddellijk Geld is gevestigd in Heerhugowaard op een steenworp afstand van het station. Omdat wij werkzaam zijn in heel Nederland, kun je ongeacht je woonplaats altijd bij Onmiddellijk Geld terecht. Bekijk snel onze geheel vernieuwde website voor onze werkwijze en vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.

Verpanden, wat is dat nu precies?

Onmiddellijk Geld is de specialist als het gaat om verpanden

Je auto verpanden betekent dat je je auto tijdelijk inruilt voor onmiddellijk geld. Volgens het woordenboek is verpanden “het verkopen van een product met de bedoeling het later weer terug te kopen”. Dat betekent dat je er dus zeker van kunt zijn dat er niets met je auto gebeurt. Heb je het geld wat we je voor je auto hebben gegeven weer bij elkaar? Dan kun je gewoon je auto weer op komen halen voor datzelfde bedrag. De bijkomende kosten zijn alleen de stallingskosten die wij maandelijks hebben gemaakt om je auto veilig en overdekt te stallen.

Voordelen auto verpanden

Je auto verpanden heeft veel voordelen. Zo krijg je er direct geld voor terug want wij maken maximaal de helft van de waarde via een spoedprocedure aan je over. Wij doen niet moeilijk over een negatieve BKR-notering: Ook dan kun je gewoon bij ons terecht. Zo omzeil je dus de lange procedures die je bij de bank moet doorlopen. Daarnaast blijf jij eigenaar van je auto en kun je met onze heldere terugkoopovereenkomst je auto terugkopen als je het geld weer bij elkaar hebt. De stallingskosten die wij gemaakt hebben om je auto veilig en overdekt te stallen zijn de enige exta kosten die je hierop nog moet betalen. Vanzelfsprekend gaan wij discreet om met jouw gegevens.

Kiezen voor Onmiddellijk Geld

Bij Onmiddellijkgeld.nl krijg je direct geld uitgekeerd als je je auto verpandt

Als je je auto wilt verpanden is Onmiddellijk Geld de juiste keuze. Wij hebben namelijk al jaren ervaring in verpanden en mogen onszelf de specialist in Noord-Holland noemen. Als je geen auto hebt maar wel een motor, caravan of boot die je wilt verpanden, dan kun je deze ook bij Onmiddellijk Geld verpanden. Neem nu contact met ons op via onze vernieuwde website, dan kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*