Oorsuizen behandel tips, mobiele telefoon en hypnotherapie

Mobiele telefoons zijn een verborgen oorzaak voor oorsuizen. Verder in dit korte overzicht een samenvatting van hypnotherapie en overige behandeltips tegen oorsuizen.

Oorsuizen behandel tips

Als je last hebt van oorsuizen valt het niet mee om de juiste behandeling te vinden. Toch kun je veel doen om ervoor te zorgen dat oorsuizen niet erger worden en zelfs verminderen door oorsuizen prikkels weg te nemen. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat er verschillende natuurlijke behandelingen kunnen werken tegen oorsuizen.

Hypnotherapie

Een zeer effectieve methode om oorsuizen te behandelen is door hypnotherapie. Hierdoor vervang je als het ware de negatieve emoties van oorsuizen met neutrale en positieve emoties zodat je hersenen op een andere manier met oorsuizen om gaat..

Mobiele telefoon en tinnitus

Uit recent onderzoek is gebleken dat er wellicht een verband bestaat tussen de ontwikkeling of verergering van oorsuizen door overmatig gebruik van mobiele telefoons. Over de kwaliteit van het onderzoek valt nog veel te twisten aangezien het een kleinschalig onderzoek is geweest en te weinig data heeft voor definitieve conclusies.

Voor meer informatie over oorsuizen, lees dan de wekelijkse nieuwe updates op de blog van optimalegezondheid.com Wil je op de hoogte blijven van de laatste weetje, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis eBook over oorsuizen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*