Win een spectaculaire prijs bij Fonteyn!

, ,

Fonteyn Outdoor Living Mall gokt deze nazomer nog op mooi weer met hun spectaculaire barbecue actie. Op hun nieuwe Facebook pagina geven zij namelijk de komende tijd nog een compleet barbecue pakket weg ter waarde van 1000,- euro!

Barbecue actie Fonteyn

Wie weet mogen we eind augustus of in september nog genieten van een paar zomerse avonden met de barbecue aan. Als het aan Fonteyn ligt wel! Met het opzetten van de nieuwe Facebook pagina hebben zij een spetterende actie op touw gezet. Ze geven een pakket weg inclusief luxe barbecue, hapjes, drankjes en alles wat een barbecue compleet maakt.

Meedoen aan de actie

Mensen kunnen meedoen met deze actie door de Fonteyn Facebook pagina te ‘liken’ en te delen met hun Facebook vrienden. Wanneer Fonteyn de 1000e ‘like’ heeft ontvangen, zullen zij de prijswinnaar bekend maken. Dit zal gebeuren middels een loting. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Fonteyn Outdoor Living Mall

Fonteyn staat bekend om de grote Outdoor Living Mall in het Gelderse plaatsje Uddel. Hier verkopen zij naast luxe barbecues en buitenkeukens met name diverse soorten tuinmeubelen, tuinhuis modellen en andere tuin gerelateerde producten zoals planten en potten.

Een onderdeel van Fonteyn is Fonteyn Spas. Deze afdeling is ook gelegen in de Outdoor Living Mall en staat vol met jacuzzi’s, spa’s, zwembaden en sauna’s. Veel Fonteyn fans kunnen niet wachten op de volgende actie, want wie weet kun je in de toekomst nog meer van dit soort grote prijzen winnen via hun nieuwe Facebook pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*