Toffedingen.com lanceert “HEBBEN,” de tofste musthaves op het web!

, , , , ,

Het online Lifestyle, Fashion en Tech magazine Toffedingen.com lanceert “HEBBEN,” een overzicht van de tofste musthaves die te vinden zijn op het web.

Toffedingen-auteur Spotvogel struint het web af naar de meest opzienbarende, leuke, vreemde en awesome dingen die er via het web te vinden zijn in binnen- en buitenland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen futuristische mechanische vechtrobot die je zelf kunt besturen? Kost wat, maar dan heb je ook wat. Gelukkig vinden we ook betaalbare items terug op de website, zoals deze Poor Mans iPad.

Je kunt natuurlijk ook je vriendin (en jezelf) een plezier doen door een Nintendo gameboy-jurkje aan te schaffen of je kat of hond blij maken met een hoodie voor huisdieren. Of wat dacht je van een slaapzak in de vorm van een haai, zodat het iedere keer dat je een dutje aan het doen bent in deze slaapzak, lijkt alsof je verslonden wordt door een haai? De mogelijkheden zijn eindeloos en wanneer je inspiratieloos bent bij het uitzoeken van een cadeau dan zul je deze inspiratie zeker vinden in dit overzicht.

Toffedingen HEBBEN is een overzicht met zeer vermakelijke producten waar je gewoon doorheen moet scrollen omdat er voor iedereen wel iets tussen staat waarvan je denkt: zoiets heb ik nog nooit gezien, maar is mij op het lijf geschreven. Sommige producten zitten nog in de concept-fase, maar de meeste zijn al daadwerkelijk aan te schaffen.

Er worden dagelijks items toegevoegd aan het HEBBEN overzicht. Door de Facebook pagina en de Twitter account van Toffedingen.com te liken kun je op de hoogte blijven van vers toegevoegde items.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*