Wendela Versprille start bij Document Exchange

, , , , , , ,

Hilversum, 3 augustus 2012 –  Wendela Versprille versterkt per direct het team van Document Exchange te Hilversum als Account & Contract Manager. Zij wordt verantwoordelijk voor het managen en beheren van klanten en contracten.

In het bijzonder zal Wendela Versprille er zorg voor dragen dat de service en kwaliteit van de Document Exchange-dienstverlening optimaal wordt ingevuld en waar mogelijk wordt uitgebreid.

“Wendela is met een decennium aan nationale en internationale werkervaring te beschouwen als een e-Invoicing specialist ‘pur sang’. Haar kennis en expertise van het digitaliseren van document-intensieve bedrijfsprocessen binnen sectoren als bijvoorbeeld financial leasing, verzekeringen, de zorg, automotive en energiemarkten maken haar een waardevolle aanwinst binnen ons bedrijf”, aldus Hans Zwart, Chief Operating Officer van Document Exchange.

Voorafgaand aan Document Exchange is Wendela Versprille actief geweest als eigen ondernemer via MyBuzCom. Daarvoor bekleedde zij diverse functies bij organisaties als Anachron, Atos Origin en Philips Communications & Processing Services.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*