Samenwerking ManageMind & Be-Sync

,

ManageMind Technology gaat een strategische samenwerking aan met Be-Sync!

In de afgelopen jaren is door ManageMind Technology, naast vele succesvolle implementaties, naar aanleiding van ontwikkelingen in de markt, uitvoerig onderzoek verricht naar de mogelijkheden om ManageMind® Factuur te ontsluiten via het web. Daarnaast is er in de markt, en dus ook bij onze klanten, de behoefte om naast facturen ook overige documenten en informatie te delen en te distribueren via een oplossing als Microsoft SharePoint.

Dit heeft er toe geleid dat ManageMind Technology een strategische samenwerking is aangegaan met
Be-Sync.

De komende tijd zal vanuit dit samenwerkingsverband, samen met bestaande klanten, de nieuwe web-interface worden ontwikkeld. Deze zal niet alleen rekening houden met bestaande technologie, maar ook inspelen op mobiliteit, het nieuwe werken of anders werken en verdergaande systeemintegratie(s).

Be-Sync is gespecialiseerd in het aanbieden van kennis en kunde op het gebied van procesoptimalisaties, informatieportalen en systeemintegraties bij met name gerenommeerde bedrijven binnen de Nederlandse Bouw & Installatietechniek.

Bedrijfsprofiel ManageMind:

ManageMind® Technology ontwikkelt software waarmee op een intelligente manier papieren documenten zoals factuurstromen, poststukken en formulieren gedigitaliseerd kunnen worden. ManageMind® is in staat om informatie van bijvoorbeeld poststukken, facturen, weekstaten en dossiers automatisch te herkennen en koppelt deze informatie met bestaande databases (ERP/financieel). Het programma is bij uitstek geschikt voor de bouw-, installatie- en transportsector.

Dankzij onze hoogwaardige scan- en herkenkwaliteit zijn wij in staat om geautomatiseerd veel data van papieren maar ook van digitale documenten af te lezen. Via onze software bouwt u één gestructureerd archief op voor al uw documenten. Zo kunt u op geordende wijze uw dossier opbouwen van bijvoorbeeld facturen, pakbonnen en orderbrieven. Door een dynamische en praktische workflow kunnen documenten snel gedistribueerd maar ook getraceerd worden. Managementinformatie is direct voor handen. Zo krijgt u voor een licentieprijs een volledig geïntegreerde oplossing die digitaliseren, archiveren en document management mogelijk maakt (de meeste van onze concurrenten vragen extra / losse licenties voor meer functionaliteit).

Bedrijfsprofiel Be-Sync:

Be-Sync is in 2005 opgericht om projectmatig ingerichte bedrijven te helpen met vraagstukken rondom procesmatig samenwerken en ketensamenwerking. Procesoptimalisaties en systeemintegratie met behulp van informatieportalen zijn dagelijkse bezigheden van Be-Sync.

De organisatie wordt gevormd door een enthousiaste groep mensen met jarenlange ervaring maar ook door jonge nieuwe geesten. Daarmee groeit gestaag een juiste mix van oude wijn in nieuwe vaten, klaar voor nieuwe uitdagingen van vandaag en daarna.

De komende jaren zal er op het gebied van procesefficiency en ketensamenwerking nog heel veel gebeuren. Be-Sync wil hierin een toonaangevende rol vervullen!

Be-Sync doet zaken met vele gerenommeerde klanten. Deze zijn te raadplegen op www.be-sync.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*