Een goede start van het winterseizoen: de Ski-APK!

,

Nieuw in Nederland is de Ski-APK. Tijdens de Ski-APK ervaar je weer even het skigevoel ter voorbereiding op de winter. Er worden tips en trucs gegeven in de sneeuw (hoe gaat het ook alweer?) en een sportieve activiteit in de buitenlucht zorgt dat je sneeuwfit de winter start. Verder is er gelegenheid tot het testen van je skimateriaal (heb ik nog het juiste materiaal in huis?). De dag wordt afgesloten met een heerlijke winterse maaltijd.

De ski-APK wordt op 10 november a.s. georganiseerd door Snow Experience en is ontstaan in het kader van “Wintersport begint in Nederland”, een initiatief van de Nederlandse Skivereniging als opening van het wintersportseizoen. De aangesloten wintersportorganisaties (verenigingen, teams en accommodaties) zetten deze periode de deuren open en bieden leuke, unieke activiteiten aan voor iedereen die kennis wil maken met de wintersport in Nederland.

Snow Experience organiseert Super Skisafari’s en Huttentochten voor iedereen. Zij laten graag zoveel mogelijk wintersportliefhebbers genieten van de Alpen.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Sabine Hofstra, Snow Experience

Smutslaan 18

3851 ZA Ermelo

0642151491

sabine@snowexperience.nl

www.snowexperience.nl

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*