Lippe Wonen verloot maandelijks gratis wooncheque voor vloerkleden, vloeren, raambekleding of zonwering.

, ,

In het najaar van 2012 maakt u elke maand kans op een wooncheque t.w.v. € 450,- of een uur advies van een styliste. Het enige wat u ervoor hoeft te doen is uw e-mailadres achter te laten op de kaart in de Lippe Wonen filialen. De wooncheque is vrij te besteden voor bijvoorbeeld vloerbedekking.

Waarom een gratis wooncheque?
Lippe Wonen bestaat dit jaar 40 jaar (http://www.lippewonen.nl/actie/ ) en viert dat graag samen met haar klanten door leuke acties aan te bieden. Het is namelijk dankzij deze trouwe klanten dat Lippe Wonen inmiddels in vele honderden woningen vloeren heeft gelegd en gordijnen heeft opgehangen. Lippe Wonen (http://www.lippewonen.nl/ ) heeft als woningstoffeerder een groot assortiment vloeren, raambekleding, vloerkleden en zonwering. Het assortiment bevat vele bekende merken. Voor elke woonstijl, smaak en prijs heeft Lippe Wonen een passend product. Alle producten worden verkocht met laagsteprijsgarantie.

De prijswinnaars van oktober
In oktober hebben de volgende personen gewonnen. Bennie Meijerink won de hoofdprijs: een wooncheque t.w.v. € 450,-. Hij heeft de prijs afgelopen weekend in Heerenveen in ontvangst genomen. Marcella de Roos won een uur gratis stylingadvies. Zij heeft vorige week haar prijs in de vestiging in Sneek in ontvangst genomen.

Lippe Wonen nodigt u van harte uit om eens een kijkje te nemen op de nieuwe website: http://www.lippewonen.nl/ of op de Lippe Wonen facebook pagina. Regelmatig worden hier de nieuwste trends en acties gepubliceerd, wat het bezoek de moeite waard maakt.

– EINDE PERSBERICHT –

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie en het verkrijgen van beeldmateriaal in hoge resolutie, kunt u contact opnemen met de mevrouw Tromp, bereikbaar op telefoonnummer 06 – 1001 9528 of per e-mail: marjolein@lippewonen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*