Mobiele Heaters bij Infragereedschap

, , , , ,

Infragereedschap heeft een nieuw product aan haar toch al brede gamma toegevoegd: Mobiele Kachels! ook wel genoemd als, Heaters, Gas Kanon of Warme Luchtkanon. Na een gedegen onderzoek omtrend de kwaliteit heeft Infragereedschap gekozen voor het A-merk onder de Portable Heaters: REMINGTON
Dit merk, welke diverse modellen mobiele kachels produceert, bestaat sinds 1816 en is van oorsprong een Amerikaans bedrijf en valt nu samen met zustermerk Master onder de Desa groep. De kachels worden nu ook in Europa geproduceerd en zijn van de beste kwaliteit, de hoogstaande fabricatie en servicestandaards voldoen ruimschoots aan de verwachting van de klant en worden dagelijks overtroffen!
De verschillende type heaters die geleverd worden zijn: Elektrische Heaters, Gas Heaters, Diesel Heaters en Infra Rood Heaters en kunnen gebruikt worden in loodsen, stallen, kassen, werkplaatsen of in de bouw.

Mobiele Heaters

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*