Nieuwe besparingssite groot succes

, , ,

Utrecht – De lancering van Uwbeste.nl leidt tot veel positieve reacties. In tijden van besparen kunnen bedrijven, scholen, overheidsinstanties, ziekenhuizen en particulieren de meest uiteenlopende offertes aanvragen. Denk hierbij aan een koffieautomaat, maar ook aan een scootmobiel. Door gebruik te maken van deze offerteportal wordt niet alleen veel geld bespaard, maar ook tijd. Er hoeft niet te worden gebeld of gekeken te worden op diverse websites.

Praktijk
Na het invullen van enkele velden op een webpagina, wordt de ‘zoekende’ gebeld door medewerkers van uwbeste.nl. De wensen worden besproken en de medewerkers van Uwbeste.nl gaan leveranciers benaderen. Alleen leveranciers die voldoen aan de wensen van de klant en de kwaliteitseisen van Uwbeste.nl mogen een offerte uitbrengen. Dagelijks worden er nieuwe pagina’s aan het platform toegevoegd. Op basis van klantaanvragen worden leveranciers beoordeeld en in de gelegenheid gesteld om een offerte te mogen uitbrengen.

Verdienmodel van Uwbeste.nl
Omdat de leveranciers geen prospectie hoeven te doen, kunnen de verkoopkosten van de leveranciers naar beneden. Uwbeste.nl ontvangt een deel van de besparingskosten in de vorm van een ‘kickback’. Zodoende hebben alle partijen voordeel aan een samenwerking in het Uwbeste.nl offerteplatform.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*