Dé vergelijkingssite voor sim only: Simonlypro.nl een succes

, , , ,

Alweer een maand terug werd de sim only vergelijker, Simonlypro, gelanceerd. Simonlypro is de pró op het gebied van sim only abonnementen. De website bevat een tool die op een makkelijke manier alle sim only abonnementen van de diverse telecomaanbieders vergelijkt. De vergelijker is de meest complete sim only vergelijker is. Alle providers doen mee met de vergelijking, zowel de minder bekende telecomaanbieders als Simpel en Hollands Nieuwe, als grote providers als KPN, Hi en Vodafone.

Eenvoudige vergelijkingstool
Wie op de website van Simonlypro kijkt, ziet direct dat de website een eenvoudige vergelijkingstool bevat die snel in te vullen is. Door enkele vragen te beantwoorden over het gebruikersprofiel en klantprofiel, worden direct de abonnementen vergeleken. Vervolgens kunt u sim only abonnementen direct bestellen via de links naar de websites van de telecomaanbieders.


Sim only

Tegenwoordig wordt sim only steeds populairder. Bij sim only betaal je alleen een mobiel telefoonabonnement en niet voor een duur toestel. De voorwaarde is dan dus wel dat je al in bezit moet zijn van een mobiele telefoon. Het voordeel van sim only is dus dat je niet maandelijks betaalt voor een dure telefoon en daarom een stuk goedkoper uit bent. Je kunt bij diverse sim only providers zelfs al bellen vanaf 1,5 cent per minuut.

Netoda Internet Marketing B.V.
De ontwikkelaar van Simonlypro.nl is Netoda Internet Marketing B.V, een bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van websites die inkomsten genereren door affiliate marketing en zoekmachine optimalisatie.  Andere websites van de ontwikkelaar zijn Fashionblogster.com en Mobielinternet.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*