Gooische Catering neemt Studium Culinair over

, , ,

Bussum, 24 december 2013 – Gooische Catering neemt per 1 januari de kookstudio Studium culinair over uit Naarden. Hiermee breidt het Bussumse cateringbedrijf haar dienstverlening verder uit met exclusieve kookworkshops, kookclubs en wijnproeverijen. Daarnaast heeft het een intieme vergaderlocatie in het Gooi tot haar beschikking. De kookstudio gaat verder onder de naam “Gooische Kookstudio”(www.gooische-kookstudio.nl).

Gooische Kookstudio
De Gooische Kookstudio richt zich op de particuliere en zakelijke markt met unieke concepten. Hierbij staat een betaalbare prijs tegen hoge kwaliteit voorop. Ook is er de mogelijkheid om een eigen kookclub te starten onder de professionele begeleiding van een chef-kok. De zelf bereide producten worden na afloop aan mooi gedekte tafels opgegeten of kunnen mee naar huis worden genomen. “Koken is een passie en die moet je kunnen delen”.  Dit kan met klanten, vrienden, collega’s, familie, business clubs en andere aldus chef-kok en mede-eigenaar Jan van der Linden.

Eigen locatie inclusief catering
De kookstudio exclusief tot uw beschikking in combinatie met een kookworkshop voor diner of feestlocatie inclusief catering behoort ook tot de mogelijkheden.

Over Gooische Catering
Gooische Catering werkt vanuit de Gooische Kookstudio en levert in het Gooi en omstreken. Gooische Catering is uw cateraar voor Bruiloften, Diners, Borrels, Buffetten, Salades, Borrelhapjes, High Tea, Barbeque, (bedrijfs) feesten, kookworkshops en meer. Bij u thuis of op locatie, Gooische Catering neemt graag de catering organisatie van u over en verzorgt uw feest in uw stijl en wensen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*