Hoge kwaliteit natuursteen bij Natuursteenbedrijf van der Made

, ,

Bij Natuursteenbedrijf van der Made staan vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Eigenaar Leendert van der Made is zich er van bewust dat bedrijven iets extra’s moeten leveren. “Wij hebben een breed assortiment. Naast grafmonumenten, dorpels, schoorsteenplaten, vensterbanken en aanrechtbladen, leveren we ook tegels en tuinproducten zoals vijver- en zwembadranden.”

Ambacht

Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een professionele organisatie met een modern machinepark. De producten worden machinaal vervaardigd en vervolgens op ambachtelijke wijze afgewerkt. “Ons hoofddoel blijft het vakmanschap. In tegenstelling tot de wat grotere leveranciers richten wij ons echt op het ambacht.  Daarin onderscheiden we ons.”
Bij het natuursteenbedrijf werken op dit moment vijf fulltimers. Dat hebben ze ook nodig, want door het brede  assortiment is er altijd wel werk te verzetten. Naast het maken van allerlei producten doen ze bij van der Made ook aan restauratie. “We hebben behoorlijk wat restauratiewerk. Vooral in de monumentale sector doen we op het moment veel. Dat gaat nog ouderwets met hamer en beitel.”

Kwaliteit

De producten die gemaakt worden bij het natuursteenbedrijf zijn van hoge kwaliteit. “Dat komt onder andere doordat we het materiaal zelf in de groeve uitzoeken”, legt eigenaar Leendert van der Made uit. Op de website van Natuursteenbedrijf van der Made vindt men voorbeelden van de veelzijdige mogelijkheden die natuursteen biedt. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om zelf een ontwerp in te dienen.

Bezoek ook de website van Natuursteenbedrijf van der Made

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*