Korting op duurzame fietskleding en wielerkleding voor dames, heren en teams!

, ,

De Nederlandse onderneming Recyclingwear is als eerste in Nederland gestart met de verkoop van enkel duurzame wielerkleding en fietskleding. Wij vinden het belangrijk dat wielerkleding mooi, kwalitatief hoogstaand en comfortabel is, maar ook dat de (fiets)wereld er een beetje mooier van wordt. Via de webshop www.recyclingwear.nl bieden wij wielerkleding gemaakt van gerecyclede en op duurzame wijze geproduceerde materialen.

Speciaal voor de feestdagen krijgt u 20% korting op de gehele collectie van Recyclingwear met de bestelcode ‘december12′.

In het aanbod van duurzame producten blijft sportkleding flink achter ten opzichte van het ruime aanbod in casual kleding. Dat sportkleding en aandacht voor de toekomst van onze planeet kunnen zeer goed samengaan, voor een redelijke prijs, bewijst Recyclingwear met zijn wieleroutfits. Voor de kleding gebruikt Recyclingwear polyester van 100% gerecyclede materialen (bijvoorbeeld pet-flessen). De in de kleding gebruikte stoffen zijn daarnaast allen afkomstig van producenten die volgens de bluesign standard werken. De kracht van deze aanpak is dat deze de gehele keten vanaf de productie tot aan de verkoop met elkaar verbind. Zo streeft de bluesign standard naar een cumulatieve vermindering van de ecologische voetafdruk, eco-efficiëntie en een gezonde en verantwoorde textielindustrie.

Een groeiend deel van de omgevingsbewuste wielrenners wil toch graag dat hun kleding met aandacht voor de omgeving en planeet wordt gemaakt. Recyclingwear richt zich op deze doelgroep en biedt duurzame wielerkleding zoals shirts, broeken en jacks, voor een redelijke prijs.

Op onze webshops www.recyclingwear.nl en www.recyclingwear.be (België) bieden we met een klein, maar divers aanbod eigen(tijdse) dames en heren wielerkleding en fietskleding. Originele en modieuze ontwerpen gecombineerd met de beste kwaliteit materialen. Comfortabel, duurzaam en sportief voor de echte wielerliefhebbers (en -sters)! Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om outfits (custom made) voor uw eigen wielerploeg of team te ontwerpen. U bepaalt het design, de gebruikte materialen, de maatvoering, kortom u bepaalt alles zelf! Zeker interessant voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen tegenwoordig hoog op de prioriteitenlijst heeft staan.

Verder is Recyclingwear de unieke aanbieder in Europa van het Vanderkitten-label. Dit label produceert high-end dames wielerkleding uit de Verenigde Staten. Vanderkitten staat bekent om zijn modieuze en eigenzinnige, maar bovenal vrolijke en vrouwelijke designs. Ook is Vanderkitten mede oprichter en eigenaar van de gelijknamige professionele dames wielerploeg Vanderkitten-Focus.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@recyclingwear.nl.

Speciaal voor de feestdagen krijgt u 20% korting op de gehele collectie van Recyclingwear met de bestelcode ‘december12′.

Recyclingwear, care what you wear!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*