De Milieu Service Nederland b.v. Miniperscontainer bestaat 10 jaar!

, ,
Milieu Service Nederland Minipers

De miniperscontainer van Milieu Service Nederland: kostenbesparend, gebruiksvriendelijk, duurzaam, compact en innovatief

9 keer minder ruimte nodig voor uw afval met de compacte Miniperscontainer
De unieke Miniperscontainer van Milieu Service Nederland b.v. bestaat 10 jaar. Tien jaar geleden werd de eerste Miniperscontainer in gebruik genomen. Kort daarvoor werd de Miniperscontainer door Jeffrey Voorsluijs ontwikkeld als alternatief voor de reguliere afvalcontainers. Het voordeel van de Mini-Perscontainer is zijn compacte vorm waardoor een exemplaar van 3 m³ maar liefst 27 m³ bedrijfsafval kan verwerken. Dit komt overeen met 24 afvalcontainers van 1100 liter per stuk. De container is daarom op alle moeilijk bereikbare plekken te plaatsen. Een groot aantal bedrijven heeft door het gebruik van de Mini-Perscontainer inmiddels de kosten van afvalverwerking kunnen verlagen.
Bij de ingebruikname van de eerste Mini-Perscontainer reed Milieu Service Nederland b.v. met één minipersbus binnen Amsterdam. Tegenwoordig worden dagelijks tientallen Mini-Perscontainers door heel Nederland geleegd, van Groningen tot Maastricht.

De Minipers: al 10 jaar innovatief
De unieke automatische volmelder die tegenwoordig standaard op alle Mini-Perscontainers van Milieu Service Nederland b.v. zit, geeft de garantie dat de Mini-Pers pas wordt geledigd wanneer deze vol zit. Door die ontwikkeling reduceert Milieu Service Nederland b.v. het aantal kilometers met de minipersbussen, wat de CO2-uitstoot vermindert en de kosten van afvalinzameling drukt.
Tien jaar na de eerste Minipers, is er veel veranderd. Zo is de nieuwste generatie Miniperscontainers veel compacter; de huidige Miniperscontainer kan worden geplaatst op ruimten kleiner dan 8m2. Naast de gebruikelijke minipersbussen, worden de Mini-Perscontainers tegenwoordig geleegd middels gloednieuwe vuilniswagens. Deze wagens zijn voor Milieu Service Nederland b.v. ‘gecustomized’ om Miniperscontainers, evenals de gebruikelijke afvalcontainers, te ledigen. Hiermee kunnen afvalcontainers nog efficiënter worden geleegd, waardoor Milieu Service Nederland b.v. de CO2-uitstoot verder reduceert. Milieu Service Nederland b.v. blijft innoveren.

Kortom, in de 10 jaar dat de Miniperscontainer bestaat is zij uitgegroeid tot een zeer succesvol afvalinzamelingsproduct. Dit product heeft inmiddels de afvalverwerking van vele bedrijven geoptimaliseerd.