Amachtelijke bakkerij voldoet aan HACCP

, , , , , ,

In Nederland zijn er niet veel echte ambachtelijke bakkerijen die op de traditionele wijze de Indoneschise spekkoek bakt. Jem’s koeken doet dit dus wel! Zei zijn naar ons toegekomen via onze website Wonderboard, omdat de coating op hun stalen wanden (sandwichpanelen) aan het loslaten was en er roesplekken begonnen te komen. Niet voor de keuringsdienst van waren moesten ze dit doen, nee ze willen gewoon een nette fabriek hebben waar hun unieke koekbakmachine in staat.

HACCP wanden en plafonds

Op alle wandsystemen hebben wij Wonderboard voorzetwanden (sandwichpanelen) geplaatst, omdat verlijmen hier geen optie was. Het resultaat mag er wezen en wij zijn trots op het resultaat. Wij wensen Jem’s koeken dan ook jaren lang plezier van onze wanden en plafonds.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*