Gerookte paling als cadeau

Een veel gehoorde uitspraak de laatste tijd is “Je kunt tegenwoordig ook alles online bestellen”. Palingrokerij Rijpelaal hoorde dit al ruim een jaar toen zij startte met de verkoop van paling via hun website Palingkopen.nl.

Aanbod
De website verkoopt zoals de naam al aangeeft paling in alle soorten: gerookt, gefileerd, stoofpaling, bakpaling en verse schoongemaakte paling. Men  besteld eenvoudig via de gebruiksvriendelijke website. De bestelling wordt vervolgens dezelfde dag verpakt en verzonden vanuit de palingkwekerij in Helmond.
Door het gebruik van koelelementen en een EPS-box blijft de paling op goede temperatuur. De dag na de bestelling wordt de paling door PostNL bij u thuis afgeleverd.

Veelzijdig
Vanaf het eerste moment heeft Palingkopen.nl al een rubriek ‘palingrecepten’ op hun website geplaatst. Hierin staan enkele overheerlijke palinggerechten, die makkelijk te bereiden zijn.

Eind 2012 werd besloten nog een stapje verder te gaan. Wat is er nou leuker dan een visliefhebber een heerlijk pondje paling cadeau te doen! U kunt nu dus naast paling voor uzelf ook een heerlijk pondje voor iemand anders bestellen. Als extra zit er een fles witte wijn bij het pakket. Deze past perfect bij de gerookte delicatesse.

Kwaliteit gewaarborgd
Een vers product als paling online bestellen, zit dat wel goed? Natuurlijk, palingkwekerij en –rokerij Rijpelaal heeft al ruim 25 jaar ervaring en zij zijn aangesloten bij Dupan, voor een duurzame palingkweek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*