Hein Vergeer geeft gratis ‘schaatsles’

,

Toen Hein Vergeer besloot om op maandagmiddag 21 januari om 14.00 uur op de Reeuwijkse Plassen een gratis schaatsclinic voor ieder die 45 jaar en ouder is te geven, had hij niet kunnen voorspellen dat de aanmeldingen overweldigend waren. ‘Wat begon als een leuke geste voor de lezers’, vertelt Vergeer, ‘was binnen 24 uur een groot succes.’

Hein Vergeer

Vergeer realiseerde zich toen twee zaken. Dat schaatsen nog steeds springlevend is, met name onder mensen die al wat ouder zijn en levende herinneringen hebben aan Elfstedentochten. En dat hij voor deze ‘schaatsles’ hulp nodig had van minstens zo succesvolle oud topschaatsers om de 21ste het een en ander in goede banen te kunnen leiden. ‘Wie dat zijn, moet een verrassing blijven,’ vertelt Vergeer met een knipoog. En mocht onverhoeds de dooi invallen de komende dagen of begin volgende week, dan heeft hij natuurlijk een andere locatie in gedachte. ‘Wat dat betreft, zijn we gelukkig niet afhankelijk van Friese ijsmeesters,’ voegt hij eraan toe.

Wil jij je ook aanmelden voor de GRATIS schaatsclinic op maandag 21 januari 2013?
Aanmelden kan op Welkomlife.nl. Wees er snel bij, want er is maar plek voor een beperkt aantal deelnemers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*